Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου

Μεγάλη νίκη του Ιάλυσου

6
ialisos rodos3
Dodekanisos

Τη δεύτερη συνεχόμενη του νίκη στα play off πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 της Ρόδου στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού. Οι «ερυθροκίτρινοι» κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» αναμφίβολα σε μια κρίσιμη καμπή των play off. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο χωρίς μάλιστα να υπάρχουν και κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έδειξαν να ελέγχουν τον αγώνα απέναντι σε μια Ρόδο που στο διάστημα αυτό είχε μια μέτρια εικόνα. Δείτε το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο live του news12:

Μετά από δεκαπέντε λεπτά στο “Οικονομίδειο” το παιχνίδι είναι μοιρασμένο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά από τις δυο εστίες.

Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα η οποία ανήκει στην ομάδα της Ρόδου και είναι και μεγάλη. Στο 20′ μεγαλη ευκαιρία για τον ΑΣ Ρόδος όταν μετά από σέντρα του Κακαζούκη από την αριστερά, ο Δήμας που ήταν μόνος πλάσαρε αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε με τα πόδια.
Στο 27′ ο διαιτητής απομάκρυνε από το αγωνιστικό χώρο τον προπονητή του  ΑΣ Ρόδος Σάββα  Ορφανίδη για διαμαρτυρία.
Στο 29′ ο Χατζηλιόντας μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό καθώς έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ψωμιάδη.

Δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να δείχνουν μάλλον …κουμπωμένες και να κινούνται επιθετικά στην μετριότητα.

Στο 47′ ο Σπάρταλης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 48′  Γεωργιάδης έκανε το σουτ χωρίς όμως να βρει τον στόχο. (άουτ).

ΓΚΟΛ Στο 58′ ο Καρπαθάκης έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Χχατζηφούντας έκανε την κεφαλιά αλλά ο Ψωμιάδης απόκρουσε και στην επαναφορά ο Αθανασίου με γυριστό σουτ έκανε το 1 – 0.

ΓΚΟΛ Στο 67′ από σέντρα του Καρπαθάκη, ο Γκάιδας στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 2 – 0 σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.
Στο 74′ ο Φυλακούρης έκανε σέντρα και ο Μαθιός έπιασε το γυριστό σουτ αλλά ο Ψωμιάδης μπλόκαρε.
Στο 85′ σουτ του Γεωργιάδη από καλό σημερίο η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ)

Διαιτητής είναι ο Δημαράκης (Τσέτσος, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ:  Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Αθανασίου (73′ Μπιγκό), Ρεκλείτης (87′ Χεριμωνέττος), Φυλακούρης, Χατζηλιόντας, Παφιάκης, Σπάρταλης (57′ Καρπαθάκης), Χατζηφούντας, Μαθιός, Σταυλάς
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Καλημέρης, Καντιμοίρης Στ., Γκάιδας, Ανυφαντής, Τρίγκας, Αλεξανδρίδης (62′ Ιμεραλιλάϊ), Παυλίδης, Κακαζούκης (73′ Θεοδωρέλλης), Δήμας (62′ Καντιμοίρης Γ.), Γεωργιάδης

Αλέξανδρος Σιδερής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Τελικά ...
Τελικά ...
9 years ago

Τελικά η αλλαγή προπονητή ωφέλησε πάρα πολύ. Ο Σκούνας μας έφταιγε.Αλλά αλήθεια, αν είναι όλοι απλήρωτοι ποιος μπορεί να βοηθήσει? Και κυρίως ποιος μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες?

Γιαννης 71
Γιαννης 71
9 years ago

οι παικτες δεν ξερω αν ειναι πληρωμενοι η οχι,ξεζουμισμενοι ειναι σιγουρα.δεν εχουν την φρεσκαδα που ειχαν γιατι τους εβαζε να παιζουν διαδοχικα ενεντηλεπτα,με αποτελεσμα κ να τους καψει κ να μην εχει ετοιμοπολεμους καποιους οι οποιοι θα μπορουσαν να ειναι σημαντικα εργαλεια,στην διαχειριση του υλικου σιγουρα εφταιγε ο Σκουνας στα υπολοιπα……………..

Sxoliastis
Sxoliastis
9 years ago

Re i diaitisia katapliktiki. O diaititis apla ta eixe tseposei katalabete to reeeee O alitaras Ayto den einai podosfairo

Sxoliastis
Sxoliastis
9 years ago

Apostoli eksetelesti apo ton “kyrio”Katapliktiki i diaitisia sas mpravooo paidia synexiste etsi..Oreo podosfairo blepoyme…

dimarakis
dimarakis
9 years ago

APLA SAS DIDAXA POS EINAI H EXYPNH DIAITHSIA,
SAS EKNEYRIZO SAS APODIORGANONO SAS TELEIONO

Όλα τα λεφτά ...
Όλα τα λεφτά ...
9 years ago

Όλα τα λεφτά ο επόμενος αγώνας. Μόνο νίκη για την Ρόδο αλλιώς … του χρόνου πάλι …