Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ιάλυσος: Ανακοίνωσε τον Κουσιάντζα

Ιάλυσος: Ανακοίνωσε τον Κουσιάντζα

4
kousiantzas ialisos
Dodekanisos

Ακόμα μια μετεγγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Ιάλυσου καθώς απέκτησε και τον Κώστα Κουσιάντζα ο οποίος μέχρι πρόσφατα έπαιζε στον ΜΑΣ Μαντουλίδης. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ιάλυσος αναφέρει:
«Ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κουσιάντζα Κωνσταντίνου του Βασιλείου και της βασιλικής στο Εφηβικό του τμήμα από την ομάδα του Μ.Α.Σ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής είναι 18 ετών με ύψος 2,07 και αγωνίζεται στη θέση 4-5. Ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή στο μπάσκετ από την ομαδα ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ στην συνεχεία για 3 χρόνια αγωνιστικέ στην ομάδα του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ με συμμετοχές του στην Εθνική ομάδα Παίδων. Το διοικητικό συμβουλίου του εύχεται καλή επιτυχία και ευχαριστεί τους γονείς του καθώς και την διοίκηση του ΜΑΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία. Τέλος το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ιστορικού συλλόγου μας πρόκειται να πραγματοποίηση μια ακόμη μεταγραφή ενός ταλαντούχου αθλητή για την πλήρη ενίσχυση του εφηβικού τμήματος του».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
κατακαημενε shipαβα
κατακαημενε shipαβα
10 years ago

Νεα ηθη και εθιμα στο Ροδιακο τοπικο μπασκετ “υποδομων”.
Ειναι
δυνατον να γινονται μεταγραφες εναντι χρηματικης αμοιβης στις κατηγοριες
μικρων παιδιων?

Ειναι τοσο σφοδρη η επιθυμια του Ιαλυσου να νικησει
εστω και μια φορα τα τελευταια 10 χρονια τον Διαγορα που εβαλε βαθια το
χερι στην τσεπη!!
Κια ποιος νομιζετε οτι πληρωσε?
Ο πρωην εφορος του Διαγορα που εκδιωχθηκε και αποζηταει
εκδικηση νικωντας την πρωην ομαδα του !!
Πληροφοριες αναφερουν οτι επεται και αλλη τετοια μεταγραφη !! Τελικα ο αρρωστος εγωισμος ζει και βασιλευει ! Ο ξεπεσμος σε ολο του το μεγαλειο !
Αφου ειχε λεφτα για ξοδεμα γιατι δεν τα ξοδεψε οταν ηταν στον Διαγορα και προτιμησε να τον στειλει απο τα σαλονια της Β εθνικης , στο απαξιωτικο [Για Διαγορα] τοπικο πρωταθλημα ??
Ηδη το κοστος 3 μεταγραφων εχει ξεπερασει τα 20000 ευρω !!!

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .
ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΛΥΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ”ΥΠΟΔΟΜΩΝ” ΙΑΛΥΣΟΥ ??

Αμπαλος
Αμπαλος
10 years ago

Τόσα ξέρετε τόσα λέτε ..πόσο μάλλον εσύ που είσαι ποδοσφαιρικός και δεν ξέρεις τι σημαίνει μπάσκετ , η μάλλον αθλητισμός ..όταν βάζετε το οπαδιλικη σε μια εφηβική ομάδα που παει να φτιάξει καλές υποδομές , ας βάζει και λεφτά… Οχι να κερδίσει κάποια ομάδα αλλά να κάνει μια καλή πορεία και εκτός Ρόδου ..εεε είσαι άξιος της μοίρας σου

κατακαημενε shipαβα
κατακαημενε shipαβα
10 years ago

οι υποδομες αμπαλε ειναι ερασιτεχνικες και καθε μορφη χρηματικης συναλλαγης ειναι παρανομος και διωκεται ποινικα. Αν εφαρμοσθει ο νομος πρεπει να συλληφθουν οι υπευθυνοι , Αλλα να σε ρωτησω, θα εισαι υπερηφανος αμα πατε στο φαιναλ σιξ και κανετε και καλη πορεια ? Γιατι σιγουρα τωρα θα γινει, ειστε φαβορι. Αλλα στη συνειδηση καθε υγιους φιλαθλου ειστε καταδικασμενοι. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΝ ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΝΤΟΠΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

ialysos
ialysos
10 years ago

re diagorites den pane na dite tin omadasas kai min asxoliste metous alous. sto podosfero den eine paranome metagrafes ton 15 xiadon poli san vahlizoume min sxana asxolithite meton ialyso giati emeis prepi na milame pou mas katastrepsate.