Αρχική Videos Η ζωή μας μέσα στα εμβόλια, άνοιξε η κουβέντα για τη δημιουργία...

Η ζωή μας μέσα στα εμβόλια, άνοιξε η κουβέντα για τη δημιουργία νέου, πιο ισχυρού!

0

Τόσο η Pfizer όσο και η Moderna όπως είναι γνωστό, έχουν ζητήσει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να δώσει το πράσινο φως για τις τέταρτες δόσεις των εμβολίων τους για τον κορωνοϊό. Όμως όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι όλοι υπέρ στο να συνεχίσει αυτή η διαδικασία με τις δόσεις. Και είναι φανερό πως έχει ανοίξει η κουβέντα για τη δημιουργία ενός νέου εμβολίου που θα πιάνει και όλες τις νέες μεταλλάξεις του ιού. Όπως φαίνεται ο στόχος είναι να διατηρηθούν τα εμβόλια για τον συγκεκριμένο ιό για τα καλά στη ζωή μας.

«Όλα τα εμβόλια που διαθέτουμε επί του παρόντος αναπτύχθηκαν με βάση τον ιό που αναλύθηκε στην Ουχάν τον Ιανουάριο του 2020. Στα δύο και πλέον χρόνια από τότε, ο ιός έχει προχωρήσει, αλλά τα εμβόλια όχι», λέει στο insider ο Δρ Τζέιμς Χίλντρεθ, ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες που συμβουλεύει τον FDA για τα εμβόλια. Ο ίδιος χαρακτηριστικά προσθέτει και τα εξής:

«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να μιλούν για ενισχύσεις με τα ίδια εμβόλια. Θα προτιμούσα να εστιάσω στο να κοιτάξω τις ακολουθίες που προέκυψαν από τις παραλλαγές με τις οποίες ασχοληθήκαμε και να προσπαθήσουν να κάνουν ένα εμβόλιο που θα προσφέρει προστασία έναντι αυτών, σε αντίθεση με το να δίνουν στους ανθρώπους μια τέταρτη δόση».

Ο Χίλντρεθ ανησυχεί ότι «συνεχίζοντας να χρησιμοποιούμε λήψεις που είναι προσαρμοσμένες σε έναν ιό 2 ετών, μπορεί να δημιουργήσουμε κάποια νέα προβλήματα. Η ενίσχυση με ένα ξεπερασμένο εμβόλιο θα μπορούσε να παράγει αντισώματα που έχουν μικρή αξία έναντι των κυκλοφορούντων ιικών στελεχών. Ή, καθώς ο ιός εξελίσσεται, υπάρχει επίσης η πιθανότητα να μάθει να αναπτύσσει καλύτερη αντίσταση στα εμβόλια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments