Αρχική Videos “Η Βρετανία κάνει ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας!”

“Η Βρετανία κάνει ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας!”

0

«H Βρετανία διεξάγει ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας», ανέφερε με ανάρτηση του ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας Νμτίτρι Μεντβέντεφ! Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε μετά από σχόλιο που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών της Βρετανία για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση με drone στη Μόσχα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ο Μεντβέντεφ χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής:

«Το Λονδίνο αποτελεί αιώνιο εχθρό της Μόσχας. Με βάση το διεθνές δίκαιο, συμπεριλαμβανομένων των Συμβάσεων της Χάγης και της Γενεύης με τα πρόσθετα πρωτόκολλά τους, η Βρετανία παρέχοντας στην Ουκρανία όπλα και εκπαίδευση, de facto οδηγεί έναν ακήρυχτο πόλεμο κατά της Ρωσίας».

Ο Μεντβέντεφ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό θα μπορούσε να έχει άμεσες συνέπειες για τους « δημόσιους αξιωματούχους » στη Βρετανία.
Το tweet του επικαλέστηκε τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Τζέιμς Κλέβερλι, ο οποίος είπε ότι η Ουκρανία έχει το δικαίωμα να « προβάλλει δύναμη πέρα από τα σύνορά της για να υπονομεύσει την ικανότητα της Ρωσίας να πολεμήσει την Ουκρανία».

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οκτώ UAV εντοπίστηκαν στον εναέριο χώρο της Μόσχας το πρωί της Τρίτης, σε αυτό που αξιωματούχοι περιέγραψαν ως « τρομοκρατική επίθεση » από το Κίεβο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments