Αρχική Videos “Η βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία είναι …ξέπλυμα χρήματος”

“Η βοήθεια της Δύσης προς την Ουκρανία είναι …ξέπλυμα χρήματος”

0

«Ξέπλυμα χρήματος», χαρακτήρισε τη δυτική βοήθεια στην Ουκρανία, ο επικεφαλής της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ. Με σχετική του ανάρτηση στο κανάλι του στο Telegram, ανέφερε τα εξής: «Βλέπω ότι κάποιοι ανησυχούν για την ξένη βοήθεια προς την Ουκρανία. Μην ανησυχείτε! Αυτό είναι ένα λειτουργικό σύστημα ξεπλύματος χρήματος. Δυτικοί και Ουκρανοί αξιωματούχοι θα υπεξαιρέσουν αυτά τα κεφάλαια και όχι περισσότερο από το 15 τοις εκατό του συνολικού ποσού της βοήθειας θα φτάσει στα χαρακώματα».

Στο μεταξύ, με δηλώσεις που έκανε ο  πρώτος αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, Σεργκέι Κιριγιένκο, τόνισε τα εξής:
«Οι στόχοι που έθεσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία σίγουρα θα εκπληρωθούν, η νίκη σίγουρα θα επιτευχθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Κιριγιένκο αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας που επιβλήθηκε από τη Ρωσία, σημειώνοντας: «Δυστυχώς, δεν υπάρχει τίποτα χριστιανικό και ορθόδοξο στις ψυχές πολλών Ουκρανών υπευθύνων λήψης αποφάσεων σήμερα. Ο Θεός είναι ο κριτής τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments