Αρχική Videos «Η Ursula θέλει ο ΠΟΥ να πάρει περισσότερες εξουσίες στα χέρια του»

«Η Ursula θέλει ο ΠΟΥ να πάρει περισσότερες εξουσίες στα χέρια του»

0

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πρότεινε το Σάββατο 20 Μαίου ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρέπει να μεταρρυθμιστεί για να ανταποκριθεί καλύτερα σε μελλοντικές πανδημίες και άλλες παγκόσμιες κρίσεις υγείας.
«Πρέπει να ενισχύσουμε την παγκόσμια αρχιτεκτονική υγείας. Χρειαζόμαστε ισχυρότερο παγκόσμιο συντονισμό για την πρόληψη, την προετοιμασία και την αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αξίζει μια μεταρρύθμιση, για να εκπληρώσει τον ηγετικό του ρόλο ως το νευρικό κέντρο της παγκόσμιας υγείας», είπε χαρακτηριστικά. Η επικεφαλής της ΕΕ είπε επίσης σε πάνελ της G7 στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας ότι οι εταίροι πρέπει να μάθουν από την πανδημία του COVID-19 και να συνεργαστούν με την ομάδα των βιομηχανικών χωρών της G20 για να διασφαλίσουν ότι τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε περίπτωση άλλης παγκόσμιας κρίσης.

Πρότεινε την αύξηση των περιφερειακών δυνατοτήτων παραγωγής εμβολίων για τη δημιουργία κόμβων παραγωγής που θα είναι σε θέση να εξυπηρετούν τις περιοχές τους. Αυτό περιλαμβάνει το να τους βοηθήσουμε να εκπαιδεύσουν το προσωπικό, να βελτιώσουν τις υποδομές και να ενισχύσουν τη συμμετοχή της κοινότητας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments