Αρχική Αθλητικά νέα Η Τότεναμ παίρνει δανεικό από την Αταλάντα τερματοφύλακα-ράπερ

Η Τότεναμ παίρνει δανεικό από την Αταλάντα τερματοφύλακα-ράπερ [vid]

0
Πηγή: sempreinter
Dodekanisos

Στην Τότεναμ με την μορφή δανεισμού θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος Ιταλός τερματοφύλακας της Αταλάντα Πιερλουίτζι Γκολίνι. 

Σύμφωνα με την «Guardian» η Τότεναμ τα βρήκε σε όλα με την Αταλάντα για τον δανεισμό του Πιερλουίτζι Γκολίνι. Η αρχική συμφωνία προβλέπει δανεισμό για την σεζόν 2021-2022. Ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς που ορίστηκε στα 13 εκατομμύρια λίρες (15 εκατ. σε ευρώ). Βέβαια υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για υποχρεωτική αγορά του Γκολίνι, εφόσον επιτύχει συγκεκριμένους στόχους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος Ιταλός τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του Φάμπιο Παρατίτσι. Πρόκειται για τον νέο τεχνικό διευθυντή των «πετεινών». Ο Παρατίτσι ελπίζει πως ο Ιταλός θα αποτελέσει ιδανικός ανταγωνιστής για τον Ουγκό Λιορίς όσον αφορά την Νο.1 επιλογή τερματοφύλακα. Θυμίζουμε πως ο Αγγλικός σύλλογος «γύρισε» σελίδα και στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο. 

Ο Πιερλουίτζι Γκολίνι ήταν στις ακαδημίες της Φιορεντίνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 2014 πήγε στην Ελλάς Βερόνα. Από 2016 μέχρι το 2018 ήταν στην Άστον Βίλα. Την σεζόν 2017-2018 ήταν δανεικός στην Αταλάντα. Από το 2018 αγωνίζεται μόνιμα στον σύλλογο του Μπέργκαμο (112 συμμετοχές). Έχει εμπειρία από Champions League, ενώ είναι και Διεθνής με την Ιταλία. 

Το 2018 με το ψευδώνυμο «Gollorius» ο Γκολίνι δημοσίευσε ένα ραπ μουσικό τραγούδι με όνομα «Rapper coi guanti» (Ράπερ με γάντια). Τα έσοδα από το τραγούδι τα έδωσε σε φιλανθρωπικό σκοπό. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments