Αρχική Αθλητικά νέα Τοπικό Δωδεκανήσου Η Θύρα 6 “απαντάει” στον Θανάση Σταμούλη

Η Θύρα 6 “απαντάει” στον Θανάση Σταμούλη

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την πρόσφατη παραίτηση του Θανάση Σταμούλη από το τιμόνι του ΓΣ Διαγόρας εξέδωσε ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων των “κυανέρυθρων” Θύρα 6. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρουν είναι τα ακόλουθα:

“Διαβάζοντας την ανακοίνωση – δήλωση παραίτησης του πρώην προέδρου Αθανάσιου Σταμούλη καταλήξαμε να αναζητούμε έστω ένα ίχνος αλήθειας στα λεγόμενα του!
Για αυτό λοιπόν οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια γιατί αυτό κάναμε ισοβίως !
Αφού Αθανάσιε Σταμούλη αναρωτιέσαι γιατί ; Σου απαντάμε ….
28/11/22 μετά από την στήριξη που έλαβες από εμάς σε σημείο να διαταράξουμε σχέσεις ετών με φίλους και συνοδοιπόρους Διαγορίτες εξελέγην πρόεδρος .
Το μόνο πράγμα που σου ζητήσαμε σαν μέλη του Δ/Σ αφού 5 μέλη του συνδέσμου εξελέγησαν στις 6 πρώτες θέσεις ήταν να λειτουργεί με απόλυτη υγεία ο σύλλογος σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στο κομμάτι υποχρεώσεων – πληρωμών του συλλόγου , πράγμα για το οποίο υποσχέθηκες παρουσία σύσσωμου του Δ/Σ καθώς και του κ. Στάμου Καράβα .
Παρόλο που ταμείας ορίστηκε ένας από εμάς δηλαδή ένα από τα 5 μέλη του συνδέσμου που προαναφέραμε, παραδώσαμε εν λευκώ την διαχείρηση του ταμείου και τα κλειδιά της λέσχης σε εσένα προσωπικά με την προϋπόθεση ότι θα τηρήσεις τα συμφωνηθέντα και ο σύλλογος θα λειτουργεί με περηφάνια και ομαλότητα .
Δύο μήνες περίπου μετά ενημερωθήκαμε ότι υπήρχε μια έντονη διένεξη με τον προπονητή volley γυναικών σε σημείο να απειλείς ότι θα εκδιωχθεί μαζί με τον γενικό αρχηγό …
Η αιτία ;;;;
Οτι μετά από χορηγία – δωρεά που αφορούσε ιματισμό από φίλο του Διαγόρα προς το τμήμα volley γυναικών του συλλόγου μας ο Αθανάσιος Σταμούλης επέμενε να πουληθούν τα ρούχα και ο προπονητής προς τιμήν του εισηγήθηκε να δωθεί δωρεάν όπως ήταν και η επιθυμία του χορηγού Αθανάσιε Σταμούλη !
Έχοντας λοιπόν την διαχείρηση του ταμείου του ερασιτέχνη στο 100% εν λευκώ έφτασε και η ωρα ορισμένα τμήματα των υποδομών να ταξιδέψουν για τις επίσημες υποχρεώσεις τους εκτός νησιού.Όταν λοιπόν ζητήθηκαν τα χρήματα για το ταξίδι από τον μοναδικό διαχειριστή του ταμείου και πρόεδρο του ερασιτέχνη Αθανάσιο Σταμούλη η απάντηση του ήταν: “Δεν υπάρχουν λεφτά και ας μην ταξιδέψουν ”.
Ξεκαθαρίζοντας του πρώτα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδέψει τμήμα του Διαγόρα για επίσημες υποχρεώσεις και οτι είναι η απόλυτη ντροπή,
αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν αφού με απλά μαθηματικά τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα η στην χειρότερη των περιπτώσεων ήταν ισόποσα, γιατί δεν υπήρχε η κατάλληλη ρευστότητα στο ταμείο .
Απάντηση δεν πήραμε ποτέ Αθανάσιε Σταμούλη!
Μετά από άμεσες ενέργειες μας τελικά τα χρήματα βρέθηκαν και τα παιδιά ταξίδεψαν κανονικά για τους αγώνες τους .
Συνεχίζουμε ,πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες των αθλητών της αντρικής ομάδας μπάσκετ προς εμάς ότι είναι απλήρωτοι για αρκετούς μήνες και ζητούσαν αν μπορούμε να παρέμβουμε ώστε να λάβουν τα συμφωνηθέντα .
Σημειώνουμε ότι τις υποχρεώσεις της αντρικής ομάδας μπάσκετ υποχρεούνταν να καλύπτει τα οφειλόμενα η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ που αποτελούνταν από τον Αθανάσιο Σταμούλη ,κ.Στάμο Καράβα , κ. Αριστείδη Γυφτάκη και κ. Ιωάννη Ευθυμίου .
Σε σχετική ερώτηση μας προς τον Αθανάσιο Σταμούλη – πρόεδρο – διαχειριστή ταμείου Γ.Σ. Διαγόρα σχετικά με το θέμα των οφειλών προς τους καλαθοσφαιριστές μας η απάντηση του ήταν : “ψεύδονται και είναι πληρωμένοι ”.
Συνεχίζουμε , τα ίδια φυσικά συνέβησαν στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου μας καθώς μας προσέγγισε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου και μας εξέφρασε την δυσφορία του για την συνεχής καθυστέρηση των πληρωμών του ίδιου αλλά και του προπονητή των ακαδημιών.
Η απάντηση του ήταν : “Δεν μου αρέσει η φάτσα του να τον διώξουμε ”.
Συνεχίζουμε , μας προσέγγισε η καθαριστήρια των γραφείων και του κλειστού γυμναστηρίου μας εκφράζοντας την δυσαρέσκεια την για την καθυστέρηση των οφειλών και ΑΥΤΗ!
Συνεχίζουμε , γίναμε δέκτες παραπόνων από γονείς και αθλητές όπως και απο την γραμματεία,διότι δεν υπήρχε πρόσβαση στο διαδύκτιο WI-FI της λέσχης μας καθότι όπως διαπιστώσαμε παρέμενε απλήρωτο και κομμένο για αρκετό καιρό Αθανάσιε Σταμούλη μίας και δεν ήσουν συνεπής ούτε σε συτο ως συνήθως.
Συνεχίζουμε , ενώ οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου μας ηταν έτοιμες για το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών όλης της Ελλάδας στο νησί της Κω δύο μέρες μέρες πριν το ταξίδι μας ανακοινώνεται η παραίτηση του προπονητή λόγω μη πληρωμής των δεδουλευμένων του από τον πρόεδρο και μοναδικό διαχειριστή του ταμείου Αθανάσιο Σταμούλη.
Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους γονείς των παιδιών και τα ίδια τα παιδιά φτάνοντας στο σημείο να μεταβούν στην λέσχη του συλλόγου και μα ζητήσουν διευκρινίσεις πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στα χρονικά της ιστορίας του Διαγόρα Ρόδου 1905 .
Μετά από συζήτηση με τους γονείς και παραίνεση μας προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας ενημερώσαμε τον Αθανάσιο Σταμούλη και αυτός προέβει στην καταβολή του “ τεράστιου ” ποσού των 300 ευρώ έναντι αναφέροντας επί λέξη : “δεν υπάρχουν αλλά χρήματα στο ταμείο ” και παράλληλα υποσχέθηκε μπροστά στα μέλη του Δ/Σ και στον κ. Στάμο Καράβα που έτυχε να είναι παρών ότι σε 15 ημέρες θα είχουν εξοφληθεί όλα τα χρέη των προηγούμενων μηνών. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν συνέβη ποτέ !
Συνεχίζουμε , με όλη λοιπόν αυτή την χαώδεις κατάσταση και μετά από ενέργειες μας, ,διαπιστώσαμε εγγράφως ότι έπρεπε να υπάρχει πλεόνασμα στο ταμείο και αφού ο κόμπος έφτασε στο χτένι, μετά από πιέσεις μας ενώπιον του Δ/Σ και του κ. Στάμου Καράβα παραδέχτηκε πως χρησιμοποιούσε όλα τα έσοδα του συλλόγου για την αποπληρωμή οφειλών της αντρικής ομάδας μπάσκετ πράγμα το οποίο δεν υφίσταται διότι την ιδια χρονική περίοδο ήταν απλήρωτοι και ίδιοι παίκτες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους που τελικά αποδείχθηκαν αληθείς. Τότε ο πραγματικός επί σειρά ετών αιματοδότης του Διαγόρα ο κ. Στάμος Καράβας πήρε τον λόγο και εξέθεσε πως ο ίδιος έχει καταβάλει το 90% του ποσού, άρα τα νούμερα που επικαλείται ο Αθανάσιος Σταμούλης ότι κατέβαλε είναι πλασματικά αλλιώς δεν θα υπήρχαν τόσα χρέη στον σύλλογο και ειδικά στην αντρική ομάδα μπάσκετ τα οποία ανέρχονται αυτή την στιγμή που μιλάμε 18.500 .
Τώρα ως αναφορά τις προσωπικές ικανοποιήσεις των μελών της Θύρας 6 που αναφέρεις σε πληροφορούμε ότι στα 38 ενεργά χρόνια δίπλα στον Διαγόρα μας είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για αυτά που έχουμε προσφέρει σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο για αυτό και δεν σε βλέπουμε .
Όσον αναφορά για τα υπονοούμενα περί οικονομικής ωφέλειας γελάνε και τα μουστάκια όλων των ξενοδοχοϋπαλλήλων “εργατοπατέρα μας ”.
Σχετικά με την αναφορά σου στους οργανωμένους οπαδούς και στην Θύρα 6 δεν θα μπούμε καν στην διαδικασία να σου απαντήσουμε διότι δεν έχεις καμία απολύτως σχέση με το αντικείμενο , με λίγα λόγια ΑΣΧΕΤΟΣ .
Τώρα εάν με όλα τα παραπάνω πιστεύεις ακόμα ότι είσαι ο “ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ! ”
Ευχόμαστε στο μέλλον ο Διαγόρας μας να μην υπάρξει θύμα βδελυρών και αναξιόπιστων και πάνω από όλα “ ΧΟΥΒΑΡΔΑΔΩΝ ” προέδρων .
28/11/22 -9/5/2023 Έργα και ημέρες Αθανάσιου Σταμούλη …
Υγ:Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη για να πούμε και αυτά που δεν λέγονται….
ΘΥΡΑ 6 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments