Αρχική Η Ταυτότητα μας

Η Ταυτότητα μας

Το Νews12.gr είναι ένα δημοσιογραφικό site το οποίο λειτουργεί από το 2008. Σήμερα με βάση την παγκόσμια κατάταξη έχουμε την τιμή να λέμε πως είμαστε ανάμεσα στα μεγαλύτερα αθλητικά site της Δωδεκανήσου και ανάμεσα στα 300 sites με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πανελλαδικά. Αυτό το οφείλουμε μόνο σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας και επισκέπτεστε τις σελίδες μας πάνω από 120.000 φορές το μήνα. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδίας μας!

Το Νews12.gr ξεκίνησε ως ένα αμιγώς αθλητικό site με βάση του τη Δωδεκάνησο, με πλούσιο αθλητικό ρεπορτάζ. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουμε εμπλουτίσει στην ειδησεογραφία μας με την στήλη “Ελεύθερη Πένα” που φιλοξενεί ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος καθώς και απόψεις ανεξάρτητων πολιτών για διάφορους τομείς που πιστεύουμε πως ενδιαφέρουν και αφορούν άμεσα την κοινωνία. Ο μεγάλος στόχος για μας είναι η εναλλακτική, αδέσμευτη και έγκυρη ενημέρωση του κόσμου σε μια περίοδο που έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ άλλοτε. 

Το Νews12.gr δίνει ιδιαίτερη βάση και στο αθλητικό παρελθόν της Δωδεκανήσου έχοντας τις σελίδες “Το news12 θυμάται τα παλιά” και “Video Ρετρό” οι οποίες έχουν στόχο τους να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι πως ήταν τα πράγματα σε μια άλλη εποχή, εντελώς διαφορετική από τη σημερινή. Ως γνωστόν εξάλλου αν δεν τιμάς το παρελθόν δεν μπορείς να έχει μέλλον.

 

Ευχόμαστε η πλοήγηση σας στο news12.gr να είναι εποικοδομητική και ευχάριστη.

 

Με βαθιά εκτίμηση εκ της διευθύνσεως.