Αρχική Αθλητικά νέα Η συγκινητική ανάρτηση του Χοσέ Ρέγες στον αείμνηστο πατέρα του

Η συγκινητική ανάρτηση του Χοσέ Ρέγες στον αείμνηστο πατέρα του [pic]

0
Dodekanisos

Την σήμερον ημέρα ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες θα έκλεινε τα 38 χρόνια ζωής. Ωστόσο ένα σοβαρό ατύχημα αποδείχθηκε τραγικό για τον πρώην Ισπανό ποδοσφαιριστή. Αν και ο Ρέγες κατέληξε τραγικά, ο υιός του Χοσέ Ρέγες Λόπεθ, δεν τον ξέχασε ποτέ. Έτσι του αφιέρωσε ένα συγκινητικό κείμενο, το οποίο συνόδευσε από μία τρυφερή φωτογραφία. 

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες είχε μία ονειρεμένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ ήταν μερικές από τις ομάδες με τις οποίες είχε διαπρέψει. Το νήμα της ζωής είχε κοπεί για τον αείμνηστο ποδοσφαιριστή, σε ένα τροχαίο ατύχημα τον Ιούνιο του 2019. Ήταν μόλις 35 ετών και την ίδια στιγμή ο τότε 11χρονος υιός του είχε μόλις υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Reyes Lopez ⚽️🏃🏻🏆💫🙏🏼 (@_josereyeslopez_)

Σήμερα θα γινόταν 38 ετών. Ο Χοσέ Αντόνιο Τζούνιορ δεν τον ξέχασε. Μάλιστα επέλεξε μία φωτογραφία των γονιών του να ποζάρουν με μία τούρτα με το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης, για να συνοδεύσει το συναισθηματικό του κείμενο.

«Σήμερα είναι τα γενέθλιά σου μπαμπά και είμαι σίγουρος ότι θα σου ετοιμάσουν ένα πάρτι εκεί ψηλά όπως σου άρεσε. Ακόμα με πονάει να σε θυμάμαι αλλά θα είσαι πάντα μέρος στην καρδιά μου. Μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία με τη μαμά, σίγουρα θυμάσαι όταν μου είπες, να την προσέχεις πολύ. Τηρώ την υπόσχεση». Ο Χοσέ συνέχισε: «Συγχαρητήρια μπαμπά, σ’ αγαπώ, ελπίζω να επαναλάβω αυτή τη φωτογραφία μαζί της και να φτάσω εκεί από όπου ήρθες». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jose Reyes Lopez ⚽️🏃🏻🏆💫🙏🏼 (@_josereyeslopez_)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments