Αρχική Videos Η στιγμή της εισβολής των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της «Τούμπας»

Η στιγμή της εισβολής των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της «Τούμπας»

2
Dodekanisos

Στο 90’+2 του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν… έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας διακόπηκε. Γενικευμένη ένταση, εισβολή οπαδών, ρίψη αντικειμένων, κροτίδες, μάχη με τις αστυνομικές δυνάμεις και αποχώρηση διαιτητών και ομάδων.

Καρέ από τη στιγμή της διακοπής στο ΠΑΟΚ – Άρης / EUROKINISSI

Ένα ακόμα ντέρμπι της Super League σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια, που πάνε το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω. Στο 90’+2 της αναμέτρησης, με τον Άρη να προηγείται 1-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Τούμπας», οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» έκαναν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Από τις συμπλοκές ένας άνθρωπος τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο / sport24.gr

Τα βίντεο από την ιστοσελίδα GR Times είναι αποκαλυπτικά, καθώς φαίνονται οι οπαδοί που είχαν φτάσει μια ανάσα από τις διαφημιστικές πινακίδες και εν τέλει εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες των δυο ομάδων και τους διαιτητές, να τρέχουν έντρομοι προς τα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άρχισε ξανά ο αγώνας έπειτα από 42 λεπτά διακοπής με τον Άρη τελικά να διατηρεί το προβάδισμά του και να επικρατεί 1-0 του ΠΑΟΚ. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] διασποράς του κορονοϊού. Κι αυτό διότι κατά τον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΠΑ… φαίνεται ότι δεν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα […]