Αρχική Videos «Η στάση της Δύσης θα έχει θλιβερές συνέπειες»

«Η στάση της Δύσης θα έχει θλιβερές συνέπειες»

0

«Τα δυτικά έθνη τροφοδοτούν συνεχώς με όπλα την Ουκρανία αλλά αυτό δεν θα οδηγήσει σε κανένα θετικό αποτέλεσμα και θα προκαλέσει μόνο περισσότερη αιματοχυσία», προειδοποίησε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Μιχαήλ Γκαλουζίν.  Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Izvestia που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο Galuzin είπε ότι το Κίεβο και οι «Αγγλοσάξονες αφέντες» του εκτροχιάζουν όλες τις πρωτοβουλίες για ειρηνευτικές συνομιλίες καθώς ζητούν τη «στρατηγική ήττα της Ρωσίας». 

«Η απερίσκεπτη και ανεύθυνη άντληση του Κιέβου με σύγχρονα δυτικά όπλα και η υποστήριξη της ιδέας του για αντεπίθεση θα οδηγήσει μόνο σε αιματοχυσία και περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης», είπε  στην εφημερίδα. «Το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί χορηγοί του θα πρέπει να προειδοποιηθούν για τις αναπόφευκτα θλιβερές συνέπειες των σχεδίων τους», είπε ο Γκαλουζίν, προσθέτοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι προετοιμασμένες για οποιαδήποτε εξέλιξη στη σύγκρουση.

Τους τελευταίους μήνες, Ουκρανοί και δυτικοί αξιωματούχοι μίλησαν σε πολλές περιπτώσεις για σχέδια για μια μαζική αντεπίθεση κατά της Ρωσίας. Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Άμυνας Aleksey Reznikov δήλωσε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα είναι «γενικά έτοιμα για την ώθηση» και αναμένουν εντολές από ανώτερους αξιωματούχους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments