Αρχική Αθλητικά νέα Η Σέρο Πορτένιο πανηγύρισε ένα απίστευτο πρωτάθλημα στην Παραγουάη

Η Σέρο Πορτένιο πανηγύρισε ένα απίστευτο πρωτάθλημα στην Παραγουάη

0
Dodekanisos

Tίτλο…βγαλμένο από παραμύθι, πανηγύρισε η Σέρο Πορτένιο στην Παραγουάη, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κλαουσούρα. 

Η δεύτερη στη βαθμολογία Γουαρανί υποδεχόταν στην Ασουνσιόν την Σέρο Πορτένιο, στην 18η και τελευταία αγωνιστική. Ήταν δύο βαθμούς πίσω στη βαθμολογία, οπότε ήθελε νίκη για να «κλέψει» τον τίτλο από την Σέρο Πορτένιο. 

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αμυντικού τους, Άλαν Μπενίτες στο 15’. Ενώ βρέθηκαν και πίσω στο σκορ με 2-0 από τα γκολ των Άλφιο Οβιέδο (36’) και Μαρσέλο Γκονσάλες (51’). Η Γουαρανί κρατούσε μάλιστα το σκορ και τη διαφορά μέχρι τις καθυστερήσεις, οι οποίες ήταν 11 λεπτά. Εκεί ο αμυντικός Ρομπέρτο Ουρμπιέτα (90+2’) και ο τερματοφύλακας Γκασπάρ Σέρβιο (90+3’) των γηπεδούχων αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Είχαν όμως εξαντλήσει τις τρεις αλλαγές με συνέπεια, ένας από τους εννέα που απέμειναν να περάσει στην εστία. Τότε, πρώτα ο Αλμπέρτο Εσπίνολα στο 90+9 με κοντινό πλασέ  και ο Χουάν Γκαμπριέλ Πατίνιο στο 90+11’ με κεφαλιά, ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 για την Σέρο Πορτένιο, χαρίζοντάς της τον τίτλο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments