Η Ρωσία προειδοποιεί τη Φινλανδία, «ξέρουν τι κάνουν;»

0
Dodekanisos

Προειδοποίηση στη Φινλανδία εξέδωσε η Ρωσία! Σε δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής του τμήματος μη διάδοσης και ελέγχου των όπλων του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Βλαντιμίρ Γερμάκοφ, ήταν ξεκάθαρος και σαφής:

«Η Φινλανδία θα αντιμετωπίσει πλήρως τα ρωσικά στρατιωτικά-πολιτικά αντίμετρα εάν δημιουργήσει πυρηνική απειλή για τη Μόσχα. Τέτοιες προθέσεις περιγράφονται στη Βίβλο – δεν ξέρουν τι κάνουν. Εάν είναι επιλογή των φινλανδικών αρχών, θα πρέπει να είναι έτοιμες για τις συνέπειες. Είτε ξέρουν τι κάνουν είτε όχι, θα αντιμετωπίσουν τα ρωσικά στρατιωτικά-τεχνικά αντίμετρα», είπε.

«Η Βιβλική εκφώνηση είναι παραδοσιακά συνώνυμο του ελέους και της συγχώρεσης. Ωστόσο, η προσέγγιση δεν λειτουργεί με τις χώρες του ΝΑΤΟ, καθώς αντιλαμβάνονται την εγκράτεια και την υπομονή μας ως αδυναμία. Το Ελσίνκι αποφάσισε να εγκαταλείψει την ηρεμία και τη σταθερότητα, τη στρατιωτική ουδετερότητα και να ενταχθεί την αντιρωσική πολιτική του ΝΑΤΟ».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Σημεία της Φινλανδικής επικράτειας θα εμφανιστούν στους χάρτες του Ρωσικού Γενικού Αρχηγείου ως νόμιμοι στόχοι σε περίπτωση στρατιωτικής σύγκρουσης της χώρας μας με ΝΑΤΟ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γερμάκοφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments