Αρχική Videos “Η Ρωσία πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που κάνει, δεν υπάρχει εναλλακτική”

“Η Ρωσία πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που κάνει, δεν υπάρχει εναλλακτική”

0

«Πρέπει να γνωρίζουμε τη γραμμή μας, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να ολοκληρώσουμε αυτό που κάνουμε. Δεν έχουμε άλλη εναλλακτική», τόνισε σε νέες δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Αναφερόμενος στην Ουκρανική κρίση είπε μεταξύ άλλων:

«Για χρόνια οι δυτικές χώρες αγνοούν τις βομβαρδιστικές επιθέσεις στο Ντονμπάς, όταν δεν υπήρχε ειδική στρατιωτική επιχείρηση», είπε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα Ρωσικού σταθμού, σχολιάζοντας τη σιωπή της Δύσης για την Ουκρανία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι οι νέες προμήθειες όπλων στο Κίεβο από τη Δύση θα κλιμακώσουν περαιτέρω τις εντάσεις. «Τώρα βλέπουμε ήδη ότι αρχίζει συζήτηση για παραδόσεις, για παράδειγμα, από τη Γαλλία, τη Γερμανία πυραύλων με βεληνεκές 500 και άνω χιλιομέτρων», είπε. «Πρόκειται για ένα ποιοτικά διαφορετικό όπλο, που τελικά θα οδηγήσει, σε μια κλιμάκωση της έντασης. Μας υποχρεώνει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο δυνατοί, πιο κινητοποιημένοι. Να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε», είπε.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν παραμένει ανοιχτός σε οποιαδήποτε επαφή που θα επέτρεπε την επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης με ειρηνικά μέσα, αλλά η Δύση δεν παρέχει μια τέτοια ευκαιρία.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments