Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα “Η Ρόδος των μεγάλων διοργανώσεων!”

“Η Ρόδος των μεγάλων διοργανώσεων!”

0
margaritis giannis
Dodekanisos

Το δικό του μήνυμα με αφορμή την έλευση του 2017 έστειλε και δημόσια, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού στο Νότιο Αγαίο, Γιάννης Μαργαρίτης. Αναλυτικά:
“Ο χρόνος που φεύγει, ας πάρει μαζί του ό,τι άσχημο. Ο νέος, ας φέρει σε όλους υγεία, προσωπική και επαγγελματική καταξίωση. Η φλόγα της ελπίδας ας φωλιάσει στις ψυχές μας και ας μας δώσει την ώθηση να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για μας και τον τόπο μας.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλλει στην πρόοδο και την ευημερία των κατοίκων αυτών των πανέμορφων, μα τόσο αδικημένων νησιών. Στον τομέα του Aθλητισμού και το 2017 θα είμαστε αρωγοί σε κάθε δράση που ενισχύει τις αξίες του! Έχουμε, ήδη, προγραμματίσει για το νησί της Ρόδου πολλές διεθνείς διοργανώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, ώστε να βοηθήσουν την επέκταση της τουριστικής περιόδου. Επιδίωξή μας είναι, ο αθλητισμός να συνδυάζεται με τον πολιτισμό και τον τουρισμό, για να επιφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Με τις συνεισφορά όλων μας, το 2017 μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικό! Καλή Χρονιά!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments