Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Η Ρόδος θα πρωταγωνιστήσει και του χρόνου”

“Η Ρόδος θα πρωταγωνιστήσει και του χρόνου”

0
Dodekanisos

Έγινε η έκτακτη γ.σ. του συλλόγου. Αποχωρεί ο Μάκης Ντουρουτλής, “μέσα” οι δικηγόροι Αλεξανδρής και Παπανικόλας καθώς και ξενοδόχος έκπληξη

“Η Ρόδος θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά!”. Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Ρόδος ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης. Έστειλε μάλιστα το μήνυμα στους παρευρισκόμενους ότι “η αναδιάρθρωση δεν θα περάσει οπότε η κατηγορία στην οποία θα παίζει η Ρόδος θα λέγεται Γ’ Εθνική και θα είναι με την μορφή την οποία γνωρίζουμε σήμερα”.

Ο κ. Μαρτίνης έκανε τον απολογισμό της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου και ζήτησε σύμπνοια απ’ όλους προκειμένου να μπορέσει η Ρόδος να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο διοικητικό σχήμα του συλλόγου θα συμμετέχει και ένας δυνατός ξενοδόχος – έκπληξη όπως και οι δικηγόροι Στέλιος Αλεξανδρής και Νικηφόρος Παπανικόλας. Αντίθετα δεν θα είναι ο επιχειρηματίας Μάκης Ντουρουτλής ο οποίος εξέφρασε την διαφωνία του με το συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας αλλά και ο Νίκος Ορφανός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments