Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Η Ρόδος στη Γαλλία το 1990

Η Ρόδος στη Γαλλία το 1990

1
omada_dimou90
Dodekanisos
Στη φωτογραφία είναι μια ομάδα του Δήμου της Ρόδου η οποία τον Μάιο του 1990 πήρε μέρος σε Πανευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στην πόλη Κόνς της Γαλλιάς. Ο Δήμος Ρόδου έκανε την εκδρομή στο πλαίσιο της διδυμοποίησης του με την συγκεκριμένη πόλη της Γαλλιάς. Η Ρόδος τερμάτισε στην 9η θέση ανάμεσα σε 50 ομάδες και το χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ηττήθηκε και δεν δέχθηκε και γκολ. Ας αναφέρουμε όμως τώρα ποιοί εικονίζονται στη φωτογραφία, οι περισσότεροι από τους οποίους αγωνίζονται ακόμα και σήμερα.

Όρθιοι από αριστερά: Πασχάλης Γκογκίδης (συνοδός), Μάκης Δούβαλης, Πέτρος Ζουρούδης, Παναγιώτης Μπεκιάρης, Πολυδεύκης Γεωργαλλής, Γιάννης Πόλος, Γιάννης Παυλίδης (προπονητής)
Καθιστοί από αριστερά: Νίκος Μαυρομούστακος, Γιώργος Στάππας, Χρύσανθος Γερουτσης, Γιώργος Σάββενας, ο αείμνηστος Κώστας Σταυριανάκης, Γιώργος Δανάς

-Ευχαριστούμε το συνάδελφο Μάκη Δούβαλη που μας έδωσε τη φωτογραφία για τις ανάγκες της στήλης.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email (  info@news12.gr)   μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
antreasmerkouris
antreasmerkouris
11 years ago

mes tous deka pou peigan eimoun kai egw alla ena provlima ygeias tin teleytaia mera den mou epetrepse na taksidepsw