Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Η Ρόδος καλεί το φίλαθλο κόσμο!

Η Ρόδος καλεί το φίλαθλο κόσμο!

5
DSC00227
Dodekanisos

Ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος. Αναλυτικά, το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η διοίκηση και ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος προσκαλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού στην πιο σημαντική αναμέτρηση για το φετινό πρωτάθλημα στην Γ εθνική κατηγορία . Αντίπαλος του ο φιλόδοξος φέτος Ιωνικός , μια ιστορική ομάδα που έχει βλέψεις ανόδου. Η Ρόδος σε αυτό το παιχνίδι εσένα τον οπαδό και φίλαθλό της σε χρειάζεται για να γίνεις ο 12κατος παίκτης της και να την στηρίξεις στην προσπάθεια που θα κάνει για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σε θέλουμε κοντά μας και στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα . Η Ρόδος μας ανήκει σε όλο το νησί και μαζί με σένα θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και δεν αργεί αυτή η ημέρα. Την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι πρέπει να έλθεις στο Δημοτικό στάδιο. Η παρουσία σου είναι επιβεβλημένη.
Στα αποδυτήρια διοίκηση και πρόεδρος
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης τα αποδυτήρια της ομάδας επισκέφθηκε η μέλη της διοίκησης και ο πρόεδρος κ. Αυγουστίνος Γιακάϊ ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές με στόχο να τους τονώσει την ψυχολογία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ιωνικό .Μεταξύ άλλων τους ζήτησε τη νίκη η οποία θα δώσει το έναυσμα για το μεγάλο ξεκίνημα και την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από την αρχή του πρωταθλήματος . Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και να γιορτάσουν όλοι μαζί μετά τον αγώνα το νικηφόρο αποτέλεσμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ο τζαμπας ζει
Ο τζαμπας ζει
7 years ago

Δειξτε τον δρομο καλεστε και την κουτση Μαρια

Τζάμπας
Τζάμπας
7 years ago

Σωστή η κίνηση της ομάδας για δωρεάν εισητήρια. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια. Καλό θα ήταν γίνει και σε άλλες υπηρεσίες όπως στρατό, δημόσιο κτλ. Το θέαμα είναι άσχημο, και με τον Ατσαλένιο ήταν τραγικά τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει κόσμος.

gate69
gate69
7 years ago

[quote name=”Ο τζαμπας ζει”]Δειξτε τον δρομο καλεστε και την κουτση Μαρια[/quote]
Πάμε γερά,δεν σας βλέπουμε εκεί κάτω στα σκοτεινά υπόγεια,γατακια.

nikos kounas
nikos kounas
7 years ago

kounes tha mirasete??
ean nai tha fero kai parea.rodos ole kouna ole oleeeee a ethniki kai sto tzampa ekei me iliosporous!!!!!!

fan
fan
7 years ago

tha erthoun kai ta kapi kolympion gia enusxiseis