Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα στη Ρόδο με θέμα: «Το Μπάσκετ στις Τοπικές...

Η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα στη Ρόδο με θέμα: «Το Μπάσκετ στις Τοπικές Κοινωνίες»

0
Dodekanisos

Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα στον αθλητισμό βρέθηκαν στο επίκεντρο της 1ης επιμορφωτικής ημερίδας «Το Μπάσκετ στις Τοπικές Κοινωνίες» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Semiramis της Ρόδου και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Μια εκδήλωση που για πρώτη φορά έγινε στη Ρόδο από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης – Αιγαίου, με τη συνεργασία του Δήμου Ρόδου και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

«Οι δυσκολίες είναι πολλές στην Ρόδο αλλά πέρα από τις προσπάθειες που γίνονται απ΄ όλους χρειάζεται και επιμόρφωση .Ήταν μια θαυμάσια ημερίδα και εύχομαι να συνεχιστούν» δήλωσε ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Τσομπανάκης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής.

Στην διάρκεια της ημερίδας, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΤ Δήμος Μπουλούκος έδωσε το έπαθλο «Κώστας Μότσης» στον Γιώργο Αθανασίου (Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ» για την εκπομπή «Ραδιοφωνική Αθλητική Εφημερίδα», που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια) καθώς δεν είχε καταφέρει να παραστεί στην εκδήλωση των δημοσιογραφικών βραβείων του συνδέσμου. Από πλευράς ΠΣΑΤ στην ημερίδα παραβρέθηκαν το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Αντώνης Παπουτσάκης και η Πρόεδρος της περιφερειακής επιτροπής Κρητης-Αιγαίου Ολγα Σουτζή.

Οι ομιλητές και τα θέματα που ανέπτυξαν ήταν.Βασίλης Καλαποδάκης (προπονητής μπάσκετ / εκπαιδευτικός): «Σχολείο – Μπάσκετ – Νησιωτικότητα».

Γιώργος Καλαϊτζής (προπονητής μπάσκετ): «Το Βαρόμετρο στη Σχέση Παιδί – Οικογένεια – Προπονητή».

Aντώνης Καλκαβούρας (δημοσιογράφος): «Η Δημοσιογραφία και το Μπάσκετ στην Περιφέρεια».

Γιάννης Τσακίρης (προπονητής μπάσκετ): «Ανάπτυξη των Ταλέντων στις Νησιωτικές Περιοχές».

Την επιμορφωτική ημερίδα στήριξαν η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου και ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Δωδεκανήσου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments