Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Η πρόκριση στον ΠΑΣ

Η πρόκριση στον ΠΑΣ

0
diagoras_pas2
Dodekanisos
Ένα γκολ του Κουέρβας στο 6’ έκρινε την αναμέτρηση του Διαγόρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη κέρδισε με 1 – 0 και πήρε έτσι το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού. Το παιχνίδι που για μια ακόμα φορά παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος (δεν ήταν περισσότεροι από 300 όσοι έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου), δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο μεγαλύτερο του διάστημα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό και δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι στην επανάληψη δεν υπήρχε ούτε μια κλασική ευκαιρία μπροστά από τις δυο εστίες.
Το γκολ
Μόλις στο 6’ ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε κόρνερ. Το εκτέλεσε από τα δεξιά ο Κυριάκος και ο Κουέρβας που καραδοκούσε μέσα στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων με μια πολύ δυνατή κεφαλιά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πονηρό, κάνοντας το 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι καλύτερες φάσεις
Στο 5’ ο Σκούφαλης βρέθηκε σε σημείο βόλης μέσα στην περιοχή. Προσπάθησε να σουτάρει αλλά ο Πουλόπουλος πρόλαβε και με προβολή κόντραρε τη μπάλα στέλνοντας την να καταλήξει κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό προήλθε το γκολ του ΠΑΣ το οποίο αναφέρουμε πιο πάνω.
Στο 12’ ο Σκούφαλης και πάλι έστρωσε τη μπάλα στον Κυριάκο σε καλό σημείο, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε  άουτ.
Στο 20’ ο Κυριάκος εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά. Η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Κώτσιο που σούταρε όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ και έτσι χάθηκε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.
Στο 28’ από σέντρα του Πατσατσόγλου στην πλάτη της άμυνας, ο Μιχαήλ που ήταν αφρούρητος στο πίσω δοκάρι έκανε την κοντινή κεφαλιά όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 38’ μετά από έμμεσο φάουλ, ο Κυριάκος σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους.
Στο 91’ μετά από αντεπίθεση του Διαγόρα, η μπάλα έφθασε στον Ρούσσο σχεδόν στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ και η πορεία της να μην ανησυχήσει καθόλου τον Κηπουρό.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Λιαχούδη (Μποζατζίδης, Τσολάκης) από την Μακεδονία. Έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Πουλόπουλο (66’), Κεϊτά (71’) και Τζανή (83’).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Πουλόπουλος, Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Μπακάλης, Λερογιάννης (67’ Επιφάνης), Ματεντζίδης, Μπαούρης, Χατζηκοσμάς (84’ Ρούσσος), Αυγενικού, Καρπαθάκης (76’ Τσίτσης)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Πατσατζόγλου, Σκαρντέλλι, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (46’ Κεϊτά), Ντάσιος, Μιχαήλ, Κυριάκος (80’ Τζανής), Σκούφαλης, Κουέβας (92’ Οικονόμου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments