Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η πρόκριση στον Φοίβο

Η πρόκριση στον Φοίβο

0
kolossos foivos kipello
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου εξασφάλισε ο Φοίβος ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Κοσκινού με 2 – 1 του Κολοσσού Κάστρου. Η ομάδα της Κρεμαστής ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και είχε τον έλεγχο ακόμα και όταν δέχθηκε την ισοφάριση. Έχασε όμως πολλές ευκαιρίες και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Παλιάς Πόλης να ελπίζει στην πρόκριση. Μετά το 1 – 1 πάντως, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους και πίεσαν ασφυκτικά για να πετύχουν το νικητήριο γκολ όπως και έγινε. Σημειώνεται πως τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν στο σωματείο Save An Angel.
16’ Σέντρα του Μπιλιά από αριστερά, ο Αγγελόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).
20’ Σέντρα-σουτ του Δελαπόρτα από δεξιά, στο δεξί δοκάρι του Καστανάκη.
52’ Εκτέλεση φάουλ του Έλληνα από θέση διαγώνια αριστερά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 1-1.
63’ Φάουλ του Αξιώτη από τον άξονα, στο δεξί δοκάρι της εστίας του Καστανάκη.
73’ Μπαλιά του Αξιώτη, κεφαλιά του Δελαπόρτα από τη μικρή περιοχή και 1-2 για τον Φοίβο
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΚΑΣΤΡΟΥ: Καστανάκης, Καραγιάννης (81’ Γιαννουκάς), Έλληνας, Αλαφάκης, Πάττας, Μαννάκης Ξ., Μικιού, Μάργαρης (67’ Κοσμάς), Βαρέλης (75’ Ρούφας), Διακοναστάσης, Χατζησάββας
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Γεωργαντζιάς, Δημητρόπουλος (88’ Χριστοδούλου), Θεοδοσίου, Αγγελόπουλος, Κακαζούκης, Μπιλιάς, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Αθανασίου (91’ Τομάζος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments