Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η πρόκριση στον Ευαγόρα

Η πρόκριση στον Ευαγόρα

0
evagoras ialisos
Dodekanisos

Το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου κέρδισε ο Ευαγόρας ο οποίος επικράτησε σήμερα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Καλλιπάτειρα του Αγίου Ισιδώρου με 3 – 2. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον αντίπαλο τους καθώς άνοιξαν το σκορ νωρίς όμως από το ημίωρο και μετά οι παίκτες του Ευαγόρα ισορρόπησαν τον αγώνα και σταδιακά επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη καταφέρνοντας να ελέγξουν το παιχνίδι.
Μόλις στο 10’ ο Στ. Σάββενας με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (0 -1). Στο 28’ όμως ο Χατζηδημήτρης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 1. Στο 58’ ο Βονάκης ανέτρεψε τον Σ. Χατζηνικόλα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 2 – 1. Στο 68’ ο Σ. Χατζηνικόλας με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 3 – 1 και στο 82’ ο Χαρτοφύλλης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
αράπονα από την διαιτησία του κ. Ατσικνούδα (Μπερδεμπές, Γεωργάς) είχαν οι φιλοξενούμενοι, όσον αφορά το πέναλτι, ενώ ισχυρίζονται πως στο γκολ της ισοφάρισης, ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Τσίπας, Κούτσι, Χατζηνικόλας Π., Χατζηνικόλας Σ., Ζωάννου, Αλαφάκης (46’ Τσομάνι), Πλασάτης, Τσιώνης, Χατζηδημήτρης (80’ Σαρδέλλης), Καμπουράκης
ΆΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Φωτεινής Ε. Π., Κώττης, Βονάκης, Δημητράκης, Στραβογιάννης (70’ Αναστασάς), Σάββενας Στ., Γεωργαλλής Αρ., Χαρτοφύλλης, Σάββενας Κ. (46’ Μαούνης), Διακοπαρασκευάς (69’ Κιαουρτζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments