“Η Πολωνία κινδυνεύει να μετατραπεί σε ένα …νεκροταφείο!”

0
Dodekanisos

Η Βαρσοβία ηγείται της αντιρωσικής σταυροφορίας του ΝΑΤΟ και η Ουάσιγκτον το εγκρίνει», τόνισε μεταξύ άλλων σε νέα τοποθέτηση που έκανε ο απόστρατος συνταγματάρχης των ΗΠΑ Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ.
«Επιπλέον, με την πεποίθησή τους για τη στρατιωτική αδυναμία της Ρωσίας, οι ΗΠΑ εμπνέουν την Πολωνία ακόμη περισσότερο – τόσο πολύ που φαίνεται έτοιμη να έρθει σε άμεση αντιπαράθεση με τη Μόσχα», επεσήμανε και πρόσθεσε και τα εξής:
«Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αφήσουν τους Πολωνούς στη δίψα τους για πόλεμο με τη Ρωσία, η Πολωνία θα ακολουθήσει τον δρόμο της Ουκρανίας και θα μετατραπεί σε νεκροταφείο. Αντί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης, η Ουάσιγκτον παραμέρισε όλες τις προειδοποιήσεις και τις εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού οπλοστασίου της Ρωσίας, το οποίο η Αμερική πάντα λάμβανε υπόψη στις σχέσεις της με τη Μόσχα».

«Παρά τις άνευ προηγουμένου ενέσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, με τη μορφή σύγχρονων όπλων, χρημάτων, ξένων μαχητών και βασικών υπηρεσιών πληροφοριών – η «μαριονέτα της Ουάσιγκτον» ηττήθηκε. Τα ουκρανικά νοσοκομεία είναι γεμάτα τραυματισμένους ανθρώπους και το πεδίο της μάχης είναι γεμάτο νεκρούς Ουκρανούς. Η Ρωσία έχει κάνει αξιοσημείωτα βήματα με τη στρατηγική φθοράς της, καθιστώντας τη σύγκρουση πιο επικίνδυνη σήμερα από οποιαδήποτε άλλη στιγμή από τον Φεβρουάριο του 2022».

Οι Πολωνοί γνωρίζουν ότι η στρατιωτική τους εισβολή θα συνεπάγεται στρατιωτική απάντηση από τη Λευκορωσία και τη Ρωσία, αλλά η Βαρσοβία είναι επίσης πεπεισμένη ότι οι αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις της Ουάσιγκτον στην Ευρώπη πιθανότατα δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια στην Ουκρανία, τη Ρουμανία και στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας. Οι πολωνικές δυνάμεις δίνουν μια χαμένη μάχη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments