Αρχική Επικαιρότητα Η “Πνοή Δημοκρατίας” παρουσιάστηκε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Η “Πνοή Δημοκρατίας” παρουσιάστηκε στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

0
Dodekanisos

Την πρώτη πολιτική εκδήλωση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε η νεοσύστατη πολιτική κίνηση «Πνοή Δημοκρατίας» του καθηγητή φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Την Πέμπτη 30/06/2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία πολιτών, μελών και φίλων  του Κινήματος “ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, η πρώτη πολιτική εκδήλωση στην Ανατολική Θεσσαλονίκη!

Την διοργάνωσή της και τον συντονισμό της ανέλαβε ο Μανόλης Δελής, υπεύθυνος Συντονιστής του Τομεακού Γραφείου του Κινήματος Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση εστέφθη με επιτυχία και παρά τις δύσκολες “κλιματιστικές” συνθήκες που επικρατούσαν στην αίθουσα, ήταν κατάμεστη ενώ υπήρχαν καί πάρα πολλοί όρθιοι, συμμετέχοντας στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε.

Τις θέσεις του Κινήματος παρουσίασαν, ο πρόεδρος Δημήτρης Κούβελας, ο αντιπρόεδρος Άρης Μουσιώνης και ο υπεύθυνος του Κινήματος Κεντρικής Μακεδονίας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπισμού, Χαράλαμπος Κατόγλου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε, ο φίλος και συνεργάτης του Κινήματος, ο οικονομολόγος Χάρης Τοπαλίδης. Την διαδικασία της συζήτησης ανέλαβε και έφερε σε πέρας επιτυχώς, ο Δημήτρης Καλπάκης, Συντονιστής του Κινήματος Β’ Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Νίκο Ζήση, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας του Δήμου Θεσσαλονίκης και τους συνεργάτες του για την φιλοξενία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments