Αρχική Αθλητικά νέα Η Pink «στηρίζει» την ομάδα beach handball γυναικών της Νορβηγίας

Η Pink «στηρίζει» την ομάδα beach handball γυναικών της Νορβηγίας

0
Πηγή: MARCA
Dodekanisos

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Pink προσφέρθηκε να πληρώσει το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην γυναικεία ομάδα beach handball της Νορβηγίας. 

Θυμίζουμε πως η ομάδα beach handball γυναικών της Νορβηγίας δέχθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ. Ο λόγος ήταν πως οι αθλήτριες της αγωνίστηκαν με σορτς αντί για μπικίνι. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ είχε αιτιολογήσει την απόφασή της κάνοντας λόγο για «ακατάλληλη ενδυμασία». 

Η Pink προσφέρθηκε να πληρώσει το πρόστιμο

«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τις Νορβηγίδες αθλήτριες του beach handball διότι διαμαρτυρήθηκαν για τους σεξιστικούς κανονισμούς για τη ”στολή” τους. Θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο στην Ευρωπαϊκή ομοσπονδία χάντμπολ για σεξισμό. Με χαρά θα πληρώσω το πρόστιμό σας. Συνεχίστε έτσι», έγραψε η Pink σε ανάρτηση της στο twitter. 

Οι αθλήτριες ευχαρίστησαν την Pink για την υποστήριξή της, μέσα από το Instagram. «Είναι απίστευτο. Μας προκάλεσε σοκ, αλλά πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μήνυμα και την ευχαριστούμε. Στείλαμε την ανάρτησή της στο γκρουπ μηνυμάτων που έχουμε και όλες βρεθήκαμε προ εκπλήξεως», τόνισε η 24χρονη τερματοφύλακας Τόνιε Λέρσταντ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonje Lerstad (@tonjelerstad)

Και συμπλήρωσε: «Η Ομοσπονδία Χάντμπολ της Νορβηγίας θα φροντίσει ώστε να πληρωθεί το πρόστιμο. Οπότε η Pink δεν χρειάζεται να πληρώσει. Αλλά μπορεί να μας δώσει εισιτήρια και να βρεθούμε σε συναυλία της, φορώντας τα σορτς μας», είπε χαριτολογώντας η Τόνιε Λέρσταντ. 

Τέλος σε ακόμα μία ανάρτηση τους ευχαρίστησαν όσους στάθηκαν στο πλευρό τους μετά την απόφαση για την επιβολή προστίμου. «Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλη την υποστήριξη. Πραγματικά εκτιμάμε όλη την αγάπη που δεχθήκαμε», έγραψαν οι αθλήτριες της Νορβηγίας φορώντας τα σορτσάκια τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beachhåndballjentene🇳🇴 (@norwaybeachhandballwomen)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments