Αρχική Videos Η «πικρή» αλήθεια του Ντούσαν Τάντιτς

Η «πικρή» αλήθεια του Ντούσαν Τάντιτς

0
Dodekanisos

Ο Άγιαξ επικράτησε 2-0 της Φέγενορντ στο ντέρμπι κορυφής της Eredivise. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντούσαν Τάντιτς. Ο Σέρβος σημείωσε ένα γκολ και δημιούργησε ακόμα ένα, οδηγώντας τον «Αίαντα» στη νίκη. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Παρά την νίκη του ο Άγιαξ παραμένει στο -1 από την «πρωταθλήτρια χειμώνα» Αϊντχόφεν. 

Στα της αναμέτρησης, το «Klassieker» ήταν ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι. Ο Άγιαξ ήταν ανώτερος από την Φέγενορντ και επικράτησε δίκαια στο κεκλεισμένων των θυρών «De Kuip» με 2-0. Ο αγώνας έγινε χωρίς φιλάθλους των γηπεδούχων λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που υπάρχουν στην Ολλανδία.

Από εκεί και πέρα το ντέρμπι «σημάδεψαν» τα επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλοι της Φέγενορντ. Ειδικότερα, κατά την άφιξη του λεωφορείου του Άγιαξ αρκετοί εκτόξευσαν μπουκάλια, βεγγαλικά και καπνογόνα στο πούλμαν του συλλόγου. 

Ωστόσο η συμπεριφορά των φιλάθλων της Φέγενορντ δεν ήταν τόσο ακραία για τον Ντούσαν Τάντιτς. «Μου έδωσε κίνητρο. Έπρεπε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Κάθε φορά που είναι όλα εναντίον μου, βρίσκω δύναμη. Μη με ρωτάτε αν τρόμαξα. Διότι δεν τρόμαξα. Μπορεί να πιστεύετε πως είμαι λίγο τρελός. Όμως μεγάλωσα με βόμβες να δίπλα μου το 1999», είπε ο Τάντιτς, αναφερόμενος στους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς κατά της Γιουγκοσλαβίας. Αυτή είναι και παραμένει η «πικρή» αλήθεια που φυλάει μέσα του. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments