Αρχική Videos Η Pfizer ζητάει άδεια για εμβόλιο σε παιδιά από 6 μηνών έως...

Η Pfizer ζητάει άδεια για εμβόλιο σε παιδιά από 6 μηνών έως 4 ετών!

0

Η Pfizer-BioNTech στοχεύει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του εμβολίου της για τον COVID-19 ζητώντας έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για μικρά παιδιά. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ζητάει τώρα να λάβει άδεια έκτακτης ανάγκης για χρήση σε παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 4 ετών!

Είναι ουσιαστικά η μόνη ηλικιακή ομάδα που δεν έχει λάβει έγκριση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμβουλευτική ομάδα του FDA πρόκειται να συνεδριάσει στις 15 Ιουνίου για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Η Pfizer κατέθεσε στον FDA δεδομένα κλινικών δοκιμών που αναφέρουν πως τρεις δόσεις του εμβολίου για μικρά παιδιά είναι ασφαλείς. Οι δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου COVID θα χορηγούνται με διαφορά τριών εβδομάδων και η τρίτη δόση τουλάχιστον δύο μήνες αργότερα.

Και τα τρία εμβόλια θα είναι μόνο τρία μικρογραμμάρια το καθένα, το ένα δέκατο της δόσης που χορηγείται σε ενήλικες. Ο FDA είχε στο παρελθόν εξουσιοδοτήσει την Pfizer να χορηγήσει μια αναμνηστική δόση του εμβολίου της για τον COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments