Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Η “παρθενική” προπόνηση του Αγ.Λουκά

Η “παρθενική” προπόνηση του Αγ.Λουκά

4
Untitled1
Dodekanisos
Μέσα σε κλίμα θετικής ενέργειας, πλήρους κατανόησης των στόχων της ομάδας και αλληλοστήριξης μεταξύ παικτών, προπονητή και διοίκησης, πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της νεσύστατης ομάδας Aγ. Λουκάς, στα πλάισια της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Ο προπονητής Γιώργος Μπακίρης ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στους παίκτες του και ο πρόεδρος καλωσόρισε τους νέους παίκτες ( οι περισσότεροι είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν πέρυσι για λογαριασμό της Ε.Ν.Α.) στους οποίους υποσχέθηκε απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη .Τέλος στην πρώτη προπόνηση της ομάδος το παρών έδωσαν και μέλη του διοικητικού συμβουλίου δείχνοντας και εμπράκτως τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια των παιδιών.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπακίρη έκαναν χαλαρές ασκήσεις της πρώτης ημέρας και λίγο τρέξιμο, για να καταγραφεί η φυσική τους κατάσταση μετά το πέρας των καλοκαιρινών τους διακοπών. Όλη η ομάδα έδειξε έτοιμη και αφοσιωμένη στην προετοιμασία και πολύ αποφασισμένη για την υλοποίηση του στόχους τους που είναι η άνοδος στη Β’ κατηγορία.
Οι παίχτες που έδωσαν το παρών είναι :Μανέττας Μιχάλης, Λάμπρου Παναγιώτης, Ζιάκας Γιώργος ,Δημητράκης Σταμάτης , Κοκονόζης Μιχάλης , Σαλπέας Βασίλης ,Βαλάντης Χαρτερός, Μπακίρης Μιχάλης, Γιώργου Νίκος, Χατζαντώνης Γιώργος, Σπανός Μιχάλης, Κανέλλος Νίκος, Μοσχούς Νίκος, Μοσχούς Σταμάτης, Φίλιππας Φιλίππου, Καλογήρου Λευτέρης, Σέντης Γιώργος, Νικολής Σάββας, Λόξας Αντώνης, Στεργαλάς Γιώργος, Γιάννης Τάουλας, Λευτέρης Βενετοκλής, Βαγγέλης Πάσχος, Λουκάς Πύργιογλης και Ανδρέας Δρακιού,Σκυλουράκης Αλέξανδρος , Σπανος Σωκράτης, Μπάλα Αντώνης και Σταμούλης Οδυσσέας. Ενώ απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους οι Γιάννης Σπανός, Σφουγγαριστός Σωτήρης και Σφουγγαριστός Αναστάσιος. Εύσημα πρέπει να πάρει η διοίκηση για την πολύ καλή δουλειά και οργάνωση των αποδυτηρίων καθώς από τα απλά πράγματα φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεράκι και αγαπούν τη σωστή δουλειά.
Το news12 εξασφάλισε μερικές φωτογραφίες από την παρθενική προπόνηση της ομάδος και σας τις παρουσιάζει…DSC_0606Athletico_AfandouDSC_0574DSC_0603

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dhmhtrhs
dhmhtrhs
12 years ago

einai pragmatika aporeias aksio pws ginetai fwtografies pou exoun dimosiopoiithei se allo site ths rodo pio enhmerwmeno thn prohgoumenh mera na mpainoun kai se auto edw kai me to logotypo sas kiolas..!eilikrina aporw..!!

Απάντηση news12
Ααπητέ φίλε σε ευχαριστούμε για το μήνυμα σου το οποίο διαβάσαμε προσεκτικά και πραγματικά μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά.Όπως και να έχει πάντως, σε ενημρώνουμε πως αναγνώστες σαν και εσένα δεν τους θέλουμε και θα ήταν προτιμότερο να μπαίνεις για την δική σου ενημέρωση σε άλλο “πιο ενημερωμένο site της Ρόδου” όπως αναφέρεις χαρακτηριστικά.

sofia
sofia
12 years ago

Τις φωτογραφίες φίλε μου τις βρήκα εγώ το που και το πως δε σε αφορά , πάντως κλεμμένες δεν είναι!!!!!!!!!
Σοφία Κασιώτη

sofia
sofia
12 years ago

Όσο για το λογότυπο επειδή το έθιξες μάθε πως μας ανήκουν οι συγκεκριμένες φώτο και γι’αυτό έχουμε βάλει και το λογότυπο μας. Πολιτική μας δεν είναι να κλέβουμε και αν χρησιμοποιήσουμε ποτέ φώτο που δεν είναι δική μας σίγουρα έχουμε πάρει έκκριση, σε αντίθεση βέβαια με το σιτε που αναφέρεις καθώς έχουμε δει πολλές φορές να χρησιμοποιεί φώτο δικές μου και τις εφημερίδας που εργαζόμουν και αυτής που εργάζομαι τώρα..Τέτοια σχόλια δε σε συμφέρει να κάνεις γιατί απλώς έχεις άγνοια των πραγμάτων.

spyros tsirakos
spyros tsirakos
12 years ago

αντι να ασχολειστε με την ομορφια που εχουν τα αποδητηρια της ομαδας ασχολειστε με το ποιος τραβηξε τις φωτογραφειες…… ημαρτον