Αρχική Αθλητικά νέα Η Παρί δημιούργησε «dream team» και φέτος θα είναι η χρονιά της

Η Παρί δημιούργησε «dream team» και φέτος θα είναι η χρονιά της

1
Φωτογραφία: clutch points
Dodekanisos

Ο Λιονέλ Μέσι είναι προ των πυλών της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως έχει συμφωνήσει με την Γαλλική ομάδα. Θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ligue 1 της Γαλλίας ήδη εκκίνησε και η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Τρουά (2-1). Την ίδια στιγμή, οι «πρωτευουσιάνοι» δουλεύουν τις μηχανές τους στο κόκκινο, για να υπογράψουν τον Λιονέλ Μέσι. Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στην Μπαρσελόνα, καμπανάκια ήχησαν στα αυτιά των διοικούντων την Παρί. Το «πρέπει να υπογράψουμε τον Μέσι», εικάζω πως είναι η φράση που ακούγεται περισσότερο μεταξύ των Αράβων ιδιοκτητών της Παρί.

Τα χρήματα δεν είναι ζήτημα

Ειδικά από την στιγμή που μπορούν να τον αποκτήσουν ελεύθερο. Κι όμως! Προφανώς το οικονομικό δεν είναι ζήτημα. Όταν κατά το παρελθόν είχαν δώσει 222 εκατομμύρια ευρώ για τον Νεϊμάρ και επιπλέον 180 εκατ. για τον Εμπαπέ. Η μεταγραφή είναι τελειωμένη υπόθεση. Θέμα ωρών. Σύμφωνα με Γαλλικά δημοσιεύματα η Παρί νοίκιασε μέχρι και τον Πύργο του Άιφελ, για να υποδεχθεί τον Αργεντινό άσσο.

Οι Άραβες δημιουργούν «dream team»

Ο Μέσι φαντάζει το τελευταίο κομμάτι στην ολοκλήρωση ενός πανέμορφου παζλ. Οι προσθήκες των ελεύθερων Βαϊνάλντουμ (πρώην βασικός στη Λίβερπουλ), Σέρχιο Ράμος (επί σειρά ετών αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας) και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Διεθνής Ιταλός και με πολλές παραστάσεις τερματοφύλακας), καθιστούν την Γαλλική ομάδα υπερδύναμη παγκοσμίως. Ενώ, για την μόνη μεταγραφή που τα έσκασαν «χοντρά» ήταν για τον Μαροκινό δεξιό μπακ Ασράφ Χακίμι (60 εκατομμύρια). Οι Άραβες με την προσθήκη του Μέσι αυτομάτως δημιουργούν μία «dream team». Επαναφέρουν στην ζωή τους «galacticos». 

Η πιθανή ενδεκάδα της Παρί την νέα χρονιά με την προσθήκη και του Λιονέλ Μέσι. Φωτογραφία: MARCA

Ο Ποκετίνο τρίβει τα χέρια του από ευχαρίστηση

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ήδη τρίβει τα χέρια του. Το πρώτο εξάμηνο του Αργεντινού τεχνικού δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Θυμίζουμε πως πέρυσι η Παρί έχασε το πρωτάθλημα από την Λιλ. Ενώ πριν από μία εβδομάδα ο «κακός δαίμονας» Λιλ την νίκησε και στο σούπερ καπ (1-0). Όμως, από την στιγμή που η Παρί στοχεύει στο Champions League, προφανώς και μία ήττα στο σούπερ καπ θα ξεχαστεί. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο φέτος θα δουλέψει από την αρχή της σεζόν. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, λοιπόν, το βάρος της ευθύνης που αναλογεί στον 49χρονο τεχνικό. Έχει την τύχη να διαθέτει μία «dream team», την οποία αν δεν οδηγήσει στο πρωτάθλημα και στην κατάκτηση του Champions League, θα πρόκειται για σκάνδαλο!

Φωτογραφία: MARCA
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] η μεταγραφή του Μέσι στην Παρί, είχαμε τονίσει ότι ο Μαουρίσιο Ποκετίνο «έτριβε» τα χέρια του από ευχαρίσ…. Και πως αλλιώς να γινόταν όταν διαθέτεις στο ρόστερ […]