Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Η παραίτηση και επίσημα

Η παραίτηση και επίσημα

0
Dodekanisos

Με δελτίο τύπου, η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει και επίσημα την παραίτηση του Μιχάλη Βεργωτή από την προεδρία της ΠΑΕ Διαγόρας. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στο δελτίο είναι τα ακόλουθα:
“Μετά την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου, ηρθε ακόμα μια να ταράξει τα νερά για μια ακόμα φορά της ηρεμίας που επήλθε έστω για λίγες ώρες στον Διαγόρα. Ήταν η σειρά του προέδρου της ΠΑΕ Μιχάλη Βεργωτή, να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ και να θέσει στην διάθεση των μεγαλομετόχων την παραίτηση του εγγράφως, την οποία απέστειλε και στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Ο Μιχάλης Βεργωτής, βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. της ΠΑΕ Διαγόρας και αναφερόμενος χθες σε αυτήν την κίνηση, είπε:
¨Ευχαριστώ τους μεγαλομέτοχους για την εμπιστοσύνη που μού έδειξαν όλο αυτό το διάστημα, αλλά και την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα . Αποχωρώ όχι μόνο λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Εύχομαι στον Διαγόρα κάθε επιτυχία μελλοντικά¨
Έτσι πλέον οι μεγαλομέτοχοι αλλά και τα άλλα μέλη της Διοίκησης, έχουν να ασχοληθούν με την κάλυψη καίριων θέσεων σε μια ποδοσφαιρική εταιρεία. Αυτές του προέδρου και του προπονητή. Όπως όμως χαρακτηριστικά δηλώθηκε,  Κώστας Χρυσοχοϊδης και Γιάννης Καμπούρης θα ασχοληθούν ιδιαίτερα για τα προκύψαντα θέματα, αμέσως μετά τον αγώνα της Δευτέρας, στον οποίο δίδεται πλέον αυστηρά η πρώτη προτεραιότητα. Προέχει η νίκη επί του Εθνικού Αστέρα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Αμέσως μετά, θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και με την παρουσία των μεγαλομετόχων, θα ασχοληθεί και με το θέμα της πλήρωσης στο Δ.Σ. της θέσης του προέδρου αλλά και με αυτό της τεχνικής ηγεσίας, μετά την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του, δούλεψαν πολύ πάνω στην τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα της Δευτέρας. Τρεις από τους παίκτες που είχαν πρόβλημα από τον αγώνα της Δράμας, πήγαν στο γυμναστήριο και ακολούθησαν πρόγραμμα  ενδυνάμωσης τους. Πρόκειται για τους Ντιέγκο Μαρτινεζ , Σάββα Εξουζίδη και Πέτρο Καμηνιώτη. Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς δεν γυμνάσθηκε καθόλου ο Μαρτσελο Γκούτμαν και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη για τον αγώνα της Δευτέρας. Αντίθετα επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς ο Μπαρτος Ταραχούλσκι. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει προγραμματίσει προπόνηση για την Παρασκευή, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή το πρωί, οπότε και θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα με τον Εθν. Αστέρα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments