Αρχική Videos “Η Ουκρανία σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πούτιν”

“Η Ουκρανία σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Πούτιν”

0

Σε συνέντευξή του στην ιταλική La Repubblica, ο Ουκρανός στρατηγός Vadim Skibitsky, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο «δεύτερος πιο ισχυρός» άνδρας στη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας GUR, είπε ότι η Ουκρανία σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ιδρυτή του «Wagner». ομάδα , Yevgeny Prigozhin.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι στην κορυφή της λίστας απάντησε ως εξής:
«Ο Πούτιν, γιατί συντονίζει και αποφασίζει τι θα συμβεί. Ωστόσο, όλοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τις ενέργειές τους. Ο αρχηγός του επιτελείου Valery Gerasimov και ο υπουργός Άμυνας Sergei Shoigu σχεδίασαν την επίθεση και τώρα δεν μπορούν να επιστρέψουν πίσω. Ο Τσετσενός Ramzan Kadyrov ήταν τους πρώτους μήνες παντού, αλλά πού είναι τώρα; Έχει συνειδητοποιήσει ότι στρατηγικά το καθεστώς Πούτιν έχει ήδη χάσει».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Είμαστε σε πόλεμο και αυτοί είναι οι εχθροί μας. Εάν μια σημαντική προσωπικότητα παράγει και χρηματοδοτεί όπλα για αυτούς, τότε η εξάλειψή τους θα έσωζε τις ζωές πολλών αμάχων. Και τότε θα εξαφανιστεί. Επίσης, σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, είναι νόμιμος στόχος».
Ο Skibitsky είναι ο αναπληρωτής και στενός έμπιστος του επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, Kirill Budanov.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments