Αρχική Videos Η Ουαλία κατάργησε τα πιστοποιητικά και τους περιορισμούς

Η Ουαλία κατάργησε τα πιστοποιητικά και τους περιορισμούς

0

Η Ουαλία κατάργησε την απαίτηση για πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού ως προϋπόθεση εισόδου για εκδηλώσεις τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Τα πιστοποιητικά είχαν ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2021 και έπρεπε να είχε κάποιος για να μπει στα γήπεδα, στα νυχτερινά κέντρα, τους κινηματογράφους, στα θέατρα και στις αίθουσες συναυλιών. Όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Dawn Bowden πλέον δεν θα ισχύουν.
Οι αντιπολιτευόμενοι Ουαλοί Συντηρητικοί, οι οποίοι επέκριναν τη χρήση των δελτίων για τον COVID, χαιρέτησαν την απόφαση για απόσυρση των μέτρων.

Ο υπουργός Υγείας Ράσελ Τζορτζ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που βλέπω πως σταματούν αυτά τα αποτυχημένα και αναποτελεσματικά πιστοποιητικά. Αυτό το μη φιλελεύθερο μέτρο δεν έδειξε ποτέ κανένα σημάδι επιτυχίας, αποδεικνύεται απλώς ότι είναι βάρος για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές».

Οι περιορισμοί της κυβέρνησης της Ουαλίας για τον COVID-19, οι οποίοι ήταν σημαντικά πιο αυστηροί από αυτούς στην Αγγλία, έχουν επίσης επικριθεί από τη Συντηρητική κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments