Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες!»

«Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες!»

0
19
Dodekanisos

Αισιόδοξος ότι ο Πολύστρατος Λαέρμων θα κάνει μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας εμφανίστηκε με δηλώσεις στο news12 ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Μιχάλης Αλαφάκης. Ο έμπειρος μέσος τόνισε τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ομάδα του Βασίλη Βασιλώττου ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα της Κύπρου για την άψογη συνεργασία που είχαν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Γιατί επέλεξε τον Πολύστρατο;
«Επέλεξα την ομάδα του Πολύστρατου διότι η προσέγγιση των ανθρώπων ήταν πολύ θετική και με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Επίσης άλλος ένας σημαντικός παράγοντας ήταν ότι πολύ φίλοι αγωνίζονται στον Πολύστρατο και σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα είμαστε μια παρέα».
Σχετικά με τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν:
«Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τα μέγιστα για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες για μια καλή πορεία και ότι άλλο προκύψει. Έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες ενώ αρκετά σημαντικό είναι ότι έμεινε ο ολόκληρος ο περσινός βασικό κορμός της ομάδας που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα. Νομίζω θα τα πάμε εξαιρετικά».
Για την προηγούμενη ομάδα του πρόσθεσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου την Κύπρο για τη συνεργασία που είχαμε. Το κλίμα ήταν άριστο και το μόνο που μας άφησε μια πικρία και εμένα προσωπικά ήταν ότι δεν κατακτήσαμε την 1η θέση στο περσινό πρωτάθλημα. Πραγματικά ήμασταν μια οικογένεια. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Κύπρο κ. Μανώλη Βασιλειάδη για την άψογη συνεργασία και να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments