Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Η ομάδα είναι μια χαρά!»

«Η ομάδα είναι μια χαρά!»

7
g srodos1
Dodekanisos

Άγνοια για την παραίτηση του προπονητή Σάββα Ορφανίδη έχει ο πρόεδρος του ΑΣ Ρόδος Σάκης Σαραφίδης! Ο ίδιος με δηλώσεις του στο news12 τονίζει ότι ουδέποτε έχει γίνει κάτι επίσημα και πως η ομάδα συνεχίζει κανονικά χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα! Ο κ. Σαραφίδης τόνισε:
«Ο Ορφανίδης απ’ ότι φαίνεται παραιτήθηκε μόνο σε εσάς. Επίσημα εμείς σαν διοίκηση δεν έχουμε λάβει καμία παραίτηση. Μπορεί αύριο να είναι κανονικά στην ομάδα. Δεν ξέρω τι του ήρθε και το είπε. Για εμάς δεν υπάρχει θέμα. Αν δεν είναι επίσημο δεν ισχύει. Δεν είμαστε παιδική χαρά. Αν δεν έρθει στην προπόνηση τότε θα συνεδριάσουμε και θα δούμε τι θα γίνει».
Σχετικά με το θέμα του Δελαπόρτα είπε:
«Ο Δελαπόρτας είναι παίκτης της ομάδας. Έχουμε δώσει τα χέρια. Υπάρχει το δελτίο του. Δεν μπορούμε να λέμε και ξελέμε…»
Ο κ. Σαραφίδης πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Αύριο μεθαύριο θα πάρουμε δυο παίκτες και μάλιστα ο ένας είναι παίκτης Α’ Εθνικής. Η ομάδα είναι μια χαρά. Αυτό να ξέρει ο κόσμος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
asxetos
asxetos
7 years ago

Λοιπον εχουμε και λεμε. Αρχοντουλης,Καλημερης,Ρουσσης,Γκογκας,Θεοδοσιου,Παυλιδης,Δελαπορτας,ο κοουτς. Ολοι τους πρεπει να ειναι τρελλοι και εφυγαν.Ολα δουλευουν ρολοι ρε γιατι φυγατε.. εεε.. Ντροπι σας.Εχεται πλακα τελικα.Τορα θα εμφανισθη ο Σωτηρας(Σωτηρη θα τον φωναζουμε στην πιατσα απο σημερα)και αυριο παλι για καμια βδομδαδα ολα μια χαρα.Α ρε κατακαιμενι ομαδα μας ποιοι σε κουμανταρουνε.

Rodos
Rodos
7 years ago

Κάθε χρόνο λοιπόν το ίδιο κόλπο….
Όποιος έχει παρατηρήσει τα διοικητικά της Ρόδου την τελευταία 8 χρόνια θα δει ότι πάντα γίνετε 20 μέρες έως και 1 εβδομάδα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έχουμε δήθεν τραγικές εξελίξεις με αποχωρήσεις διοικητικά αδιέξοδα κτλ!
Αυτό είναι η απελπιδα προσπάθεια για συσπείρωση (δηλαδή να βρούμε ακόμα κανένα κοροιδο να βάλει μπερντε γιατί τα κουκια δεν βγαίνουν., ρωτήστε και τον χατζηνικητα να σας πει…, γιατι εθνική σημαίνει μόνο δώσε…!)
Τώρα θα εμφανιστεί τελευταία στιγμή ο σωτήρας για κανένα μήνα και μετά αφαντος…αν στραβωσει δε και κανένα αποτέλεσμα….ετοιμαστείτε για χειμερινό κουκλοθεατρο με την ομάδα να είναι ο σακος του μποξ της κατηγορίας!!!! Καλά ξεμπερδεματα!

Μια ζωή Ρόδος
Μια ζωή Ρόδος
7 years ago

Η ομάδα μας λέγεται ΡΟΔΟΣ. Ούτε Δελαπορτας ούτε Ορφανίδης ούτε κανένας άλλος γυρολόγος. Δε πιστεύω ότι όλες οι άλλες ομάδες της γ εθνικής δουλεύουν ρολόι. Αλλά απαρτίζονται από σοβαρούς ανθρώπους παίχτες και προπονητές. Ας πάρει λοιπόν το δελτίο του ο Δελαπόρτας κι ας πάει να παίξει Α εθνική. Ή Α τοπικό, όπου θέλει. Η Ρόδος θα υπάρχει ακόμα κι αν παίζει το εφηβικό. Αρκετά με τις ντίβες του τοπικού. Χίλιες φορές να παίζανε 25 “πανωμερίτες” στη Ρόδο παρά οι φίρμες τύπου Δελαπόρτα, Παυλίδη. Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΠ. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΜΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΟΔΟΣ. Καλό πρωτάθλημα να έχουμε.

diagoras
diagoras
7 years ago

giayto sas fonazoume tsirko kai o diaxeiristis den anevazei ta sxolia axxxxxax

Ηλίας
Ηλίας
7 years ago

Η παρέα από τον Φοίβο έφαγε μερικούς (Παυλίδη, Γκόγκα) και την έκανε λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς σοβαρό λόγο. Τοπικό λοιπόν για όσους δεν έχουν όρεξη για δουλειά και ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ παλικάρια.

Sakis
Sakis
7 years ago

Πλήρωθηκε το πρόστιμο στην γγα και βγήκατε πάλι στο προσκήνιο????

gagos
gagos
7 years ago

[quote name=”Sakis”]Πλήρωθηκε το πρόστιμο στην γγα και βγήκατε πάλι στο προσκήνιο????[/quote]
eiiiiii saki iouiouiou boom kai teza i elafina.