Αρχική Αθλητικά νέα Η Ολλανδία επεκτείνει μέχρι τις 18/12 το lockdown στα γήπεδα

Η Ολλανδία επεκτείνει μέχρι τις 18/12 το lockdown στα γήπεδα

0
Dodekanisos

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου στην Ολλανδία, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Κάπως έτσι η κυβέρνηση στην Ολλανδία, λαμβάνει την απόφαση -μεταξύ άλλων μέτρων- να επεκτείνει το lockdown στα γήπεδα της χώρας για άλλες τρεις εβδομάδες, ήτοι έως και τη 18η Δεκεμβρίου.

Πρακτικά αυτό μεταφράζεται ότι (εκτός των εγχώριων διοργανώσεων) ο Άγιαξ θα υποδεχτεί χωρίς φιλάθλους την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παράλληλα η Φέγενορντ θα αγωνιστεί -επίσης- χωρίς την παρουσία φιλάθλων κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Ενώ χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες θα πραγματοποιηθούν και οι αναμετρήσεις Άλκμααρ – Ράντερς και Φίτεσε – Μούρα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ ενδέχεται να μεταφερθεί για τις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο, να μπορέσει να βρεθεί στις εξέδρες για την σπουδαία αναμέτρηση, αν κι επ’ αυτού θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα μετά τις αποφάσεις που θα πάρει η επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 14 Δεκεμβρίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments