Αρχική Videos Η Νότιγχαμ Φόρεστ το έκανε… ξανά!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ το έκανε… ξανά!

0
Dodekanisos

Ακόμα μία τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στο κύπελλο Αγγλίας μετά την ιστορική πρόκριση της Cambridge. Ειδικότερα, χάρη σε γκολ του Lewis Grabban στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, η Νότιγχαμ Φόρεστ (του Βαγγέλη Μαρινάκη) άφησε εκτός συνέχειας την Άρσεναλ! Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ το επανέλαβε κόντρα στους «κανονιέρηδες» όπως το 2018!

Μολονότι τους δύο συλλόγους χωρίζει μία κατηγορία, ο αγώνας ήταν απόλυτα ισορροπημένος. Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα «οδηγηθεί» στην παράταση, ο Lewis Grabban είχε άλλη γνώμη. Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Steve Cooper πέρασε αλλαγή τον 33χρονο στο 68ο λεπτό, με την Άγγλο επιθετικό να τον δικαιώνει στο 83′. Σε εκείνο το λεπτό ο Grabban σημείωσε το νικητήριο γκολ για το τελικό 1-0 μπροστά σε ένα εκστασιασμένο κοινό, που είχε κατακλύσει το «City Ground».  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά την τελευταία πενταετία που η Νότιγχαμ αποκλείει τους «κανονιέρηδες» στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Οι «κόκκινοι» το είχαν κατορθώσει και το 2018, έχοντας επικρατήσει τότε με 4-2 στο «City Ground». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments