Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η νίκη της χρονιάς!

Η νίκη της χρονιάς!

1
9
Dodekanisos

Την πολυτιμότερη νίκη της σαιζόν έκανε η Ασπίδα Σαλάκου μέσα στην Κω! Επικράτησε με 2 – 1 του ΑΟ Δικαίου και πήρε ένα σημαντικότατο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Μετά από αυτή τη νίκη, βρίσκεται ουσιαστικά μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής της. Η επιτυχία αποκτάει μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι επιτεύχθηκε λίγο πριν από την εκπνοή της αναμέτρησης. Διαβάστε το φιλμ του αγώνα όπως αναρτήθηκε στο Κωακό site giafkasports.gr:
20′ Παιχνίδι κέντρου χωρίς καμία φάση για τις δυο ομάδες .
25′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμάν ,μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Λιάνη .
30′ Εκτέλεση κόρνερ του Χατζησουλεϊμάν από τα δεξιά , ο Μποϊλης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από την εστία του Λιάνη.
38′ ΓΚΟΛ!! Μπαλιά του Φυτά στην πλάτη της άμυνας , ο Μποϊλής με κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0.
39′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ασπίδα . Ο Καϊμαξής έκανε την ατομική ενέργεια , σούταρε με τον Γιακούμαρο να διώχνει με τα πόδια .
44′ Ο Λαθούρης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά , ο Μάχλης Ν. πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.
56′ Επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μάχλη Μ., έδιωξε σε κόρνερ ο Γιακούμαρος.
68′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φυτά, έδιωξε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Λιάνη.
75′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Γιουτζεσόι, ο Λαθούρης πήρε την κεφαλιά, με τον Γιακούμαρο να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.
77′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Οικονόμου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λιάνης.
82′ Εκτέλεση κόρνερ του Χατζησουλειμάν από δεξιά, ο Μουνούχος βρέθηκε ψηλότερα όλων, πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από την δεξιά γωνία του Λιάνη.
85′ ΓΚΟΛ!! Ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Σεβδαλή από τα αριστερά, ο Τριπολίτης βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά με τον Γιακόυμαρο να αποκρούει στην αριστερή του γωνία με τον Ωραιόπουλο μετά από υπόδειξη του Μαρίνο να δείχνει σέντρα για το 1-1.
92′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Καραγιάννη, η μπάλα πέρασε άουτ.
93′ ΓΚΟΛ!! Ο Λαθούρης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γιακούμαρου για το 1-2.
Α.Ο ΔΙΚΑΙΟΥ: Γιακούμαρος , Γιαννικουρής , Κεφαλιανός Ι. , Θεοδώρου , Μακρής (34′ λ. τ . Σαμαράς) , Κουρζής , Φυτάς , Οικονόμου (79′ Τριμμάτης) , Μποϊλής (84′ Καραγιάννης) , Χατζησουλεϊμάν , Μουνούχος
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνη , Χατζηκυριάκος , Τριανταφύλλου , Γιουτζεσόι, Kαραβόλιας (46′ Σεβδαλής),Καρακώστας , Μάχλης Ν. Λαθούρης , Μάχλης Μ. (79′ Κώστας) , Τριπολίτης , Καϊμαξής (71′ Παπαχριστοδούλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

Kapote oi omades tis Kw kuriarxousan kai twra tipota…

Ap ta polla lefta, stin ateleiwti katastrofi…