Αρχική Αθλητικά νέα Η νέα φανέλα της Μπόκα είναι ωδή στον τίτλο του 1981 και...

Η νέα φανέλα της Μπόκα είναι ωδή στον τίτλο του 1981 και τον Μαραντόνα

0
Φωτογραφία: TYC SPORTS
Dodekanisos

Η Μπόκα Τζούνιορς παρουσίασε την νέα εμφάνισή της, η οποία είναι αφιερωμένη στο πρωτάθλημα που κατέκτησε το 1981 με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε ένας χρόνος από την ημέρα που ο… «θεός» του ποδοσφαίρου, έφυγε από τούτο τον μάταιο κόσμο. Ήταν 25 Νοεμβρίου 2020 όταν ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα απεβίωσε. Η είδησή του θανάτου του όσο και αν προκαλεί εντύπωση είναι ακόμα νωπή στην μνήμη των περισσότερων ανθρώπων. 

Η νέα εμφάνιση της Μπόκα Τζούνιορς

Σε αυτό το πλαίσιο η Μπόκα Τζούνιορς στην νέα της εμφάνιση θέλησε να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Πρόκειται για τον σύλλογο που αγάπησε και αγαπήθηκε ο Μαραντόνα. Συγκεκριμένα συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από το πρωτάθλημα του 1981, το οποίο είχε κατακτήσει η Μπόκα. Στο ρόστερ της δέσποζε ο Μαραντόνα τον οποίο είχε αποκτήσει νωρίτερα μέσα στο χρόνο. Ο Αργεντινός είχε συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε οι «μποστέρος» να στεφθούν πρωταθλητές. 

Η ομάδα της Μπόκα Τζούνιορς, που κατέκτησε το πρωτάθλημα Αργεντινής το 1981. Οι νέες εμφανίσεις είναι ωδή σε εκείνος και τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το έμβλημα άλλαξε και στην θέση του θα υπάρχουν τέσσερα χρυσά αστέρια και τα αρχικά C.A.B.J. Τα δύο χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο και το μπλε. Στους ώμους υπάρχουν τρεις χρυσές γραμμές (σήμα κατατεθέν της adidas). Ενώ δεσπόζει στην μέση μία οριζόντια μεγάλη χρυσή γραμμή (σήμα κατατεθέν της Μπόκα) και μέσα της ο χορηγός. Το σετ ολοκληρώνει μπλε σορτσάκι με κάθετες χρυσές ρίγες στο πλάι και κίτρινες κάλτσες. 

Όσο για την φανέλα του τερματοφύλακα κινήθηκε περίπου στο ίδιο μήκος κύματος με την ροζ που είχε φορέσει το 1981 ο Ούγκο Γκάτιο. Πρόκειται για «θρυλικό» τερματοφύλακα της Μπόκα, ο οποίος παραδόξως πρώτα αγωνίστηκε στην Ρίβερ Πλέιτ. 

Φωτογραφία: TYC SPORTS
Φωτογραφία: TYC SPORTS

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments