Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Η νέα χρονιά θα μας βρει ακόμα καλύτερους”

“Η νέα χρονιά θα μας βρει ακόμα καλύτερους”

0
Dodekanisos

Τον απολογισμό της πρόσφατης αγωνιστικής περιόδου κάνει με ανακοίνωση του ο Αστέρας Μασάρων. Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η φετινή αγωνιστική περίοδος έφτασε με κάθε επισημότητα στο φινάλε της. Ήταν μια γεμάτη χρονιά από κάθε οπτική της. Το σημαντικότερο ήταν πως μείναμε μια οικογένεια από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και εξελίξαμε ένα πρότζεκτ αξιοθαύμαστο από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του νομού.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς που μας στήριξαν οικονομικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή, τους φιλάθλους για την παρουσία και την βοήθειά τους, τους ποδοσφαιριστές που έδιναν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και τον προπονητή της ομάδας μας. Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που με προσωπικό κόστος σε χρόνο και χρήμα έκαναν την καθημερινή λειτουργία της ομάδας μας πιο εύκολη.

Δεσμευόμαστε ότι η νέα χρονιά θα μας βρει ακόμη καλύτερους. Στο μυαλό μας πάντα είναι ο Αστέρας, οι αξίες του και τα όσα αυτός πρεσβεύει. Ραντεβού στο γήπεδο για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν! Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments