Αρχική Αθλητικά νέα Η Μπαρσελόνα έδωσε το «10» στον Ανσού Φατί

Η Μπαρσελόνα έδωσε το «10» στον Ανσού Φατί [vid]

0
Dodekanisos

Μέσω ενός βίντεο, η Μπαρσελόνα επιβεβαίωσε πως ο Ανσού Φατί θα αγωνίζεται με το «θρυλικό» ”10” από την νέα σεζόν. 

Ο «ιστορικός» αριθμός ”10” στην Μπαρσελόνα όχι μόνο δεν αποσύρθηκε από τους «μπλαουγκράνα», αλλά βρήκε και νέο κάτοχο. Ειδικότερα όπως ανακοίνωσε η «Μπάρσα», ο Ανσού Φατί θα αγωνίζεται με τον συγκεκριμένο αριθμό από την νέα αγωνιστική περίοδο. 

Θυμίζουμε, πως ο 18χρονος επιθετικός στην αρχή της καριέρας του είχε αγωνιστεί, φορώντας τον αριθμό «31». Πέρυσι άλλαξε και πήρε το νούμερο «22». Ενώ φέτος παρουσιάστηκε με τον αριθμό «17». Ωστόσο μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το «10» έμεινε κενό. 

Όπως μετέδωσε η Ισπανική «Mundo Deportivo», με αυτόν τον τρόπο, ο Ανσού Φατί «κληρονόμησε» το «μυθικό» νούμερο «10». Πρόκειται για τον αριθμό, με τον οποίο είχε αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι από τη σεζόν 2008-09 μέχρι πέρυσι.

Παγκόσμιοι «θρύλοι» του ποδοσφαίρου είχαν αγωνιστεί με το «10» στην Μπαρσελόνα

Κατά το παρελθόν με τον συγκεκριμένο αριθμό είχαν αγωνιστεί στην ιστορία της Μπαρσελόνα, οι Βραζιλιάνοι Ροναλντίνιο, Ριβάλντο, Τζιοβάνι και Ρομάριο. Μεταξύ άλλων το «10» είχαν φορέσει ο αείμνηστος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Καθώς επίσης και οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Λάζλο Κουμπάλα, Χρίστο Στόιτσκοφ, Γκεόργκε Χάτζι & Γιάρι Λιτμάνεν.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments