Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Η Μικτή Παίδων “ξέσπασε” στη Σάμο

Η Μικτή Παίδων “ξέσπασε” στη Σάμο

0
mikti_paidon
Dodekanisos
Η Μικτή Παίδων κατάφερε να διασώσει το γόητρο της που τσαλακώθηκε την Πέμπτη από την Μυτιλήνη δεχόμενη ήττα με  4-0 και ξέσπασε χθες στη Σάμο την οποία και κέρδισε με το ίδιο σκορ. Ο Κουγιός ήταν ο ποδοσφαιριστής εκείνος που πήρε την ομάδα στις πλάτες του πετυχαίνοντας χατ-τρικ και φτάνοντας το σκορ 3-0, ενώ ο Καλαϊτζιδης τελειοποίησε το έργο του με ένα ακόμη γκολ λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα.Αξίζει να σημειώσουμε πως οι Σαμιώτες έδειξαν καλά στοιχεία , αλλά δε μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να σταματήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των ποδοσφαιριστών μας φτάνοντας δίκαια σε αυτή την ευρεία νίκη.

Τα γκολ
32′ Μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κουγιού από αριστερά άνοιξε το σκορ 1-0.
63′ O Κουγιός ανενόχλητος μπήκε μέσα στην περιοχή και αφού ξεγέλασε τον Ζαχαριόγλου πλάσαρε σε κενή εστία κάνοντας το 2-0.
75′ Το 3-0 έγινε πάλι από τον Κουγιό που μπήκε από αριστερά και πλάσαρε έξυπνα στη δεξιά γωνία του Ζαχαριόγλου.
76′ Από ασίστ του Κουγιού ο Καλαϊτζίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0.

Πολύ καλή η διαιτησία του Ρούτσι με βοηθούς τους Βισκαδούρο και Μπερδεμπέ.

Δ/νησα: Κωσταντώνης, Παγκράτης,Ορφανίδης, Κεφαλιανός, Γρηγοριάδης, Μαρκάκης, Κουδούνης(58′ Γιάννου), Καράγιωργης, Καραγιάννης(65′ Καλαϊτζίδης), Κουγιός(77′ Στελλάς), Λιαμής.
Σάμος:Ζαχαριόγλου, Σιδέρης, Κοκκινόπουλος, Σκούφος, Πλούτης, Καριμαλής, Τσιώλης(41′ Νοταράς Σ.), Ξενάκης(41′ Ηλιάδης), Φραντζέσκος, Μαργαρώνης, Χριστιδουλάκης(56′ Καμπουράκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments