Αρχική Επικαιρότητα Η μικρή Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει για τις φωτιές στην Εύβοια

Η μικρή Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει για τις φωτιές στην Εύβοια

0
Dodekanisos

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μέσα στο αυτοκίνητο ένα κοριτσάκι να κλαίει. Την στιγμή που ο τόπος πίσω της στην Εύβοια καιγόταν. Η μητέρα της μικρής Βαλεντίνας μίλησε στην κάμερα του «Star», για την φωτογραφία και τις δραματικές στιγμές που έζησε.

«Βλέπουμε τις φλόγες, ήμαστε απέναντι. Και λέω στον άντρα μου: Πάμε, φεύγουμε, ας καεί το σπίτι, ας καούν τα πάντα. Φύγε εσύ, μου είπε. Του λέω “δεν σε αφήνω, θέλω να φύγουμε μαζί”, δηλώνει η μητέρα της Βαλεντίνας, ενώ και το μικρό κορίτσι ακούγεται να λέει «κάηκε όλο, φοβήθηκα».

Η μητέρα της Βαλεντίνας, περιέγραψε στο «Star» τα όσα έζησε με την οικογένειά της όταν η φωτιά τους έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο σπίτι τους. «Έριξαν νερό γύρω γύρω. Μόλις έριξαν νερό ήρθε πιο κοντά η φλόγα. Από εκείνη τη στιγμή, τρελάθηκα. Έφυγα απέναντι και έκλαιγα, ούρλιαζα, έπιανα τα μαλλιά μου. Το παιδί μου έκλαιγε». 

Πάντως, το κοριτσάκι και η υπόλοιπη οικογένεια δείχνουν να έχουν συνέλθει από το αρχικό σοκ της καταστροφής. H μικρή Βαλεντίνα δηλώνει ότι τώρα είναι «μια χαρούμενη πριγκίπισσα».

Η ανάρτηση του φωτογράφου Γιώργου Μουτάφη

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει. H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά.

Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπει μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε. 

Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί. Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πως να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments