Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η μεγάλη εξομολόγηση του Ρούσσου!

Η μεγάλη εξομολόγηση του Ρούσσου!

0
Dodekanisos

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την μέχρι τώρα σταδιοδρομία του στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και το πως κατέληξε στα 24 του χρόνια να παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα, κάνει μέσω του news12 το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα Βατίου Άλμπερτ Ρούσσος. Ο ίδιος κάνει μια προσέγγιση ορισμένων καταστάσεων που βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν που τον έκαναν να αλλάξει γνώμη για αυτό που λέμε επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Διαβάστε:

“Πολύς κόσμος με ρωτάει και αναρωτιέται πως ένα παίχτης σαν και μένα που έχει υπήρξε επαγγελματίας 8 χρόνια με συμμετοχές σε Α και Β εθνική κατέληξε να παίζει στο Δωδεκανησιακό Τοπικό σε μικρή ηλικία (24),άλλοι θα πουν ότι δεν είχα μυαλό άλλοι θα πουν ότι αγωνιστικά αξίζω να παίζω στο τοπικό πρωτάθλημα και άλλοι ότι δεν γνωρίζουν.

Δίνω αυτή τη συνέντευξη για να ανοίξω τα μάτια σε όσους έχουν απορίες προς το πρόσωπο μου, είμαι ένας άνθρωπος όπως πολλοί άλλοι που αγαπώ το ποδόσφαιρο κάποτε ξυπνούσα και κοιμόμουν με αυτό στο μυαλό. Δυστυχώς όμως στη πάροδο της επαγγελματικής μου καριέρας στην Ελλάδα, παράγοντες – καταστάσεις – ομάδες – διοικήσεις και δικά μου προσωπικά θέματα με έκαναν να μην αγαπάω πια αυτό που κάνω. Έχω ζήσει έχω ακούσει και έχω δει τόσα πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας μου που με έκαναν να απομακρυνθώ απ αυτό. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με στεναχώρησε και λυπάμαι πολύ ότι θα στεναχωρήσει στο μέλλον και αλλά παιδιά σαν και μένα με φιλοδοξίες και ελπίδες.roussos iraklis

Παρόλα αυτά κάθε χρόνια που περνούσε έλεγα ότι θα φτιάξουν τα πράγματα ότι θα έχω μια καλύτερη χρόνια ότι θα με στηρίξει παραπάνω η ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν η θα αγωνιστώ και όμως αυτό δεν γινόταν ποτέ γιατί η κατάσταση είναι αυτή και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Το 2018-19 βρισκόμουν στην ομάδα του Βόλου ΝΠΣ η οποία έκανε πρωταθλητισμό στη Β εθνική και πήραμε την Άνοδο στην Α εθνική εκεί δυστυχώς είχα μια άτυχη στιγμή για μένα στην οποία τραυματίστηκα στο αριστερό μου γόνατο. Χρειάστηκαν 2 χειρουργεία και 8 μήνες αποκατάστασης για να φέρω το πόδι μου στην κανονική του κατάσταση χωρίς καμία βοήθεια, τα έκανα όλα μόνος μου. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα που θα έπρεπε να στηρίξει ένα νέο πολλά υποσχόμενο κατά τα λεγόμενα τους, να μου αποδεσμεύσει το συμβόλαιο και να με αφήσει χωρίς ομάδα πριν το τέλος της χρόνιας, με ένα χειρουργημένο πόδι και χωρίς καμία «αποζημίωση» για τη συνέχεια.roussos albert

Αυτό είναι ένα συμβάν από τα τόσα που έχω ζήσει και στο παρελθόν που θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο βιβλίο για να σας τα αναφέρω με οικονομικές παρατυπίες και μεταχειρίσεις από εξωγηπεδικους παράγοντες και διοικήσεις.
Από εκείνο το σημείο και συν ένα παραπάνω, το σοβαρό τραυματισμό μου, άρχισα να απελπίζομαι, άρχισα να λέω στον εαυτό μου ότι αυτό που κάνω δεν θα έχει όφελος πρώτα στον Άλμπερτ σαν άνθρωπο και μετά στην οικονομική μου κατάσταση. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση από πέρσι να αγωνίζομαι στις μικρές κατηγορίες αγαπώντας αυτό που κάνω και πάντα έκανα, τώρα πια ΑΘΩΑ”.

rousos ethniki2

Για τη νέα του ομάδα, τον Διαγόρα Βατίου, είπε:
“Μετά την χρόνια με τον ΑΕΡΑ αλλά και με τον ΑΟ Πυλίου στο δεύτερο μισό ήταν για μένα μια μεταβατική χρόνια του τραυματισμού μου που τελείωσε με το καλύτερο τρόπο κατακτώντας το πρωτάθλημα.
Φέτος ήρθα σε επικοινωνία με το προπονητή του Διαγόρα Βατίου και το πλάνο το οποίο μου παρουσίασε με κέρδισε. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα αν εξαιρέσεις 2-3 παίχτες η οποία έχει σαν στόχο σε κάθε παιχνίδι να κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια και να δίνει το 101% μας φυσικά κυνηγώντας την νίκη.
Δεν έχουμε την δυναμικότητα την οποία έχουν άλλες ομάδες αυτό το γνωρίζουμε αλλά πιστεύουμε στις ικανότητες μας και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία κρατώντας πάντα μικρό καλάθι. ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments