Αρχική Αθλητικά νέα Η Μάντσεστερ Σίτι «παίρνει» Χάρι Κέιν από Τότεναμ με 160 εκατ. λίρες!

Η Μάντσεστερ Σίτι «παίρνει» Χάρι Κέιν από Τότεναμ με 160 εκατ. λίρες!

0
Πηγή: The Guardian
Dodekanisos

«Βουίζει» όλη η Αγγλία πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει καταθέσει πρόταση 160 εκατ. λιρών για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Ενώ σημειώνεται πως στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων έχουν «πέσει» και έμψυχα ανταλλάγματα. 

Αποφασισμένη να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Η Αγγλική «The Sun» κάνει λόγο για τελειωμένη υπόθεση. «Ο Χάρι Κέιν στην Μάντσεστερ Σίτι με 400.000 λίρες την εβδομάδα», αναφέρει στην πρώτη πρόταση της. Όσον αφορά το συμβόλαιο θα είναι για τέσσερα ή πέντε χρόνια. Επιπλέον στο deal έχουν πέσει και έμψυχα ανταλλάγματα για να πειστεί η Τότεναμ. Συγκεκριμένα το όνομα του Γκάμπριελ Ζεσούς «παίζει» δυνατά. Πιθανότατα ως αντικαταστάτης του Κέιν. 

Εφόσον η Σίτι κάνει το «μπαμ» με τον Κέιν θα σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής στην Αγγλία. Θα αφήσει πίσω την μεταγραφή των 89 εκατ. λιρών του Πολ Πογκμπά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενώ ρεκόρ πώλησης θα αποτελέσει για την Τότεναμ. Η μετακίνηση του Κέιν στο Μάντσεστερ θα ξεπεράσει τις 86 εκατ. λίρες που είχαν λάβει από την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ το 2014.  

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται στο πικ της καριέρας του. Πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα. Ο Άγγλος είναι δυσαρεστημένος λόγω έλλειψης τίτλων. Ο Κέιν έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να κερδίσει τρόπαια και να αγωνίζεται στο Champions League

Μάλιστα φαίνεται πως για την μεταγραφή του στην Σίτι μεσολάβησαν οι Κάιλ Ουόλκερ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Τζον Στόουνς. Ο πρώτος πέρα από την Εθνική ομάδα ήταν συμπαίκτης του στην Τότεναμ πριν πάρει μεταγραφή στους «πολίτες». Ενώ οι άλλοι δύο είναι συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας.

Ο Χάρι Κέιν ήταν για έναν χρόνο στις ακαδημίες της Άρσεναλ. Πέρασε και από εκείνες των Ridgeway Rovers και Γουότφορντ. Προτού καταλήξει σε εκείνες της Τότεναμ (2004-2009). 

Οι «πετεινοί» τον έστειλαν δανεικό σε Λέιτον Όριεντ, Μίλγουολ, Νόριτς και Λέστερ. Έδωσε τα διαπιστευτήρια του και στην συνέχεια καθιερώθηκε στην Τότεναμ. Μέχρι στιγμής με την φανέλα της Τότεναμ έχει σκοράρει 221 γκολ σε 366 συμμετοχές. Στην Premier League έχει σημειώσει 166 γκολ σε 242 εμφανίσεις. Υπολείπεται 95 για να σπάσει το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ και να γίνει εκείνος πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο πρωτάθλημα της Αγγλίας. Στο οποίο έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ! 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments