Έκκληση για βοήθεια για εθελοντές που έχουν υδροφόρες και μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια πυρόσβεσης γίνεται στα social media αυτήν την ώρα. Υπάρχει μέτωπo στην περιοχή Αϊ Νικόλα – Κουμούλι και όποιος μπορεί να βοηθήσει καλείται να προσέλθει άμεσα. Χρειάζονται εθελοντές στην μεριά του Αγίου Νικολαου Μαριτσων. 

Αν και το πρωί επικρατούσε αισιοδοξία για την έκβαση της πυρκαγιάς τα δεδομένα αλλάζουν κυριολεκτικά όπως φυσάει ο άνεμος. Η αναζωπυρώσεις είναι πολλές και συχνές αφού υπάρχουν καμένα δέντρα που σιγοκαίνε ακόμα. Δυστυχώς με το που ανέβει λίγο ο άνεμος στην περιοχή τα μισοκαμένα δέντρα λαμπαδιάζουν και πάλι.

Συγκινητική είναι η υποστήριξή που δείχνουν όλοι οι κάτοικοι και φίλοι του νησιού της Ρόδο που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν ή ακόμα και να εμψυχώσουν τους πυροσβέστες στο πραγματικά δύσκολο έργο τους.

Μεγάλη είναι η αγωνία των κατοίκων και των φίλων του νησιού της Ρόδου οι οποίοι συνεχώς προσπαθούν να ενημερωθούν 

Βέβαια δεν λείπουν και μερικά… παρατράγουδα και καλό θα ήταν ορισμένοι να ηρεμίσουν και να αφήσουν τους πυροσβέστες επαγγελματίες και εθελοντές να κάνουν το έργο τους. Πραγματικά δεν είναι η ώρα για τέτοιου είδους ηλιθιότητες! 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments