Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η «λύτρωση» άργησε να έρθει

Η «λύτρωση» άργησε να έρθει

0
akousilaos_atromitos
Dodekanisos

Της Μαρίας Κολεζάκη

Το ντέρμπι των Φανών μόνο αδιάφορο δεν ήταν βαθμολογικά για τον Ατρόμητο Διμυλιάς ο οποίος κατάφερε με το μοναδικό τέρμα που πέτυχε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ακουσίλαο που ούτε και αυτή την αγωνιστική δεν διαφοροποιήθηκε αγωνιστικά.

Η νίκη αυτή αποτελεί χρυσάφι για τους Διμυλιανούς οι οποίοι επιδιώκουν να αποσπαστούν από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε αντίθεση με τον Ακουσίλαο που συνεχίζει να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Επειδή όμως κάθε αρχή και δύσκολη, ο Ατρόμητος μπήκε νωθρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στον γηπεδούχο Ακουσίλαο να βγει με αξιώσεις στην επίθεση, όταν όμως στην πορεία άρχισε να έχει καλύτερα πατήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να ανέβει αι να πιέσει προκειμένου να ανοίξει το σκορ.

Το ημίχρονο δεν βρήκε κανέναν νικητή καθώς και οι δύο ομάδες παρέμειναν στο μηδέν αφήνοντας το παιχνίδι ανοικτό για όλα τα αποτελέσματα, η επανάληψη όμως σήμανε την έναρξη της “αντεπίθεσης” για τον Ατρόμητο ο οποίος δημιούργησε τις προϋποθέσεις και τελικά πέτυχε το γκολ με την κεφαλιά του συνήθη ύποπτου Λολάκη.

Επί της ουσίας αυτό σήμανε το τέλος του αγώνα καθώς οι παίκτες του Ακουσιλάου δεν είχαν πλέον τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουν το παιχνίδι. Η κούραση, το όχι και τόσο καθαρό μυαλό και η κακή ψυχολογία μετά την επίτευξη του εις βάρος τους 1-0 τους ανάγκασαν να κάνουν πολλές φορές λάθος επιλογές, σπαταλώντας έτσι τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονταν.

Φάσεις και γκολ

14′ Ο Ζότα από μακριά είδε σε λάθος θέση τον Τσιροδήμο προσπάθησε να τον πλασάρει ψηλοκρεμαστά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

16′ Ο Κάβουρας με μια κάθετη μπαλιά έβγαλε σε θέση βολής τον Κουγιό ο οποίος πλάσαρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

21′ Ο Κουγίος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά αλλά ο Τσιροδήμος έπεσε στο πρώτο δοκάρι και μάζεψε τη μπάλα.

24′ Σε σέντρα από αριστερά ο Προβιάς με κεφαλιά προσπάθησε να κερδίσει τον Τσιροδήμο , η ασθενής απόκρουση όμως του ίδιου κατέληξε εκ νέου σε σώματα και παραλίγο να γίνει το 1-0.

37′ Ο Παστός έβγαλε μια κάθετη πάσα μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ακουσιλάου πριν υπάρξει απειλή.

40′ Σε εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά ο Γιορδαμνής από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να τη βρει.

42′ Ο Κάβουρας έστρωσε στον Κώστα με μια συρτή διαγώνια πάσα, ο δεύτερος επιχείρησε το σουτ από έξω από την περιοχή αλλά ο Τσιροδήμος είπε για ακόμη μια φορά οχι.

48′ Ο Γουμαράς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά δίνοντας φάλτσο στην μπάλα, ανάγκασε τον τερματοφύλακα των Φανών να αποκρούσει εξαιρετικά.

62′ Ο Γεωργαντάς εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Λολάκης με κεφαλιά νίκησε τον Καρπαθίου γράφοντας το 0-1.

71′ Ο Λολάκης επιχείρησε ένα σουτ -κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

64′ Ο Ευθυμίου προσπάθησε από θέση τετ α τετ τετ στο ύψος σχεδόν της μικρής περιοχής να σκοράρει, αλλά ο Τσιροδήμος είχε άλλη άποψη απομακρύνοντας τον κίνδυνο σχεδόν πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Καλή η διαιτησιά του Κατσιδώνη και των βοηθών του Γεωργά και Τάση,

Ακουσίλαος: Καρπαθίου, Τριανταφύλλου, Λαππάκης Χ., Μπαλάσας (86′ Σάββας), Αρφαράς, Κουγιός, Κώστας, Ευθυμίου, Ζότα, Κάβουρας (75′ Λαππάκης), Προβιάς.

Ατρόμητος: Τσιροδήμος, Παστός, Αρφαράς, Γουμαράς, Γιορδαμνής, Θυριάκης, Πετράς, Πάλλας, Ζουρούδης (62′ Κοσμάς), Κουφαλάκης (50′ Γεωργαντάς), Λολάκης (75′ Παρτσακουλάκης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/akousilaos_atromitos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments