Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Η Λίγκα λέει ευχαριστώ για …το αυτονόητο…

Η Λίγκα λέει ευχαριστώ για …το αυτονόητο…

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση  προκειμένου να ευχαριστήσει την κυβέρνηση για το γεγονός ότι η Football League μπαίνει και πάλι σε διαδικασία προπονήσεων (δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα). Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας οφείλει να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την αποδοχή του αιτήματος επανέναρξης των προπονήσεων και για τις ομάδες μέλη μας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Με τη σημερινή ανακοίνωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β’ 586, 13/02/2021) , μπαίνει – μετά από πολύμηνη διαδικασία αλλεπάλληλων συσκέψεων, διαβουλεύσεων και συζητήσεων με τους αρμόδιους φορείς – τέλος στο Γολγοθά χιλιάδων οικογενειών που όλο αυτό το διάστημα απειλούνταν με οικονομική, και όχι μόνο, εξαθλίωση.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η σκέψη όλων των ανθρώπων της Super League 2 και της Football League βρίσκεται δίπλα στους εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, που εξακολουθούν να κουβαλούν στους ώμους τους τον δικό τους «σταυρό του μαρτυρίου». Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κυβέρνηση και επιστήμονες θα καταφέρουν να δώσουν λύση και στο δικό τους πρόβλημα, προκειμένου όλα τα μέλη της οικογένειας του ελληνικού ποδοσφαίρου να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους, που δεν είναι άλλο από το γήπεδο.

Όλες οι ομάδες – μέλη της Super League 2 και της Football League αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δόθηκε, σε μια περίοδο που η πανδημία δείχνει για πολλοστή φορά το χειρότερο και πιο επικίνδυνο πρόσωπο. Τηρώντας κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο – εντός και εκτός γηπέδων – οφείλουμε να ορθώσουμε όλοι μαζί ανάχωμα στην περαιτέρω μετάδοση του κορωνοϊού και να δώσουμε το παράδειγμα όχι μόνο στην αθλητική οικογένεια, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία. Και θα το πράξουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους μας εμπιστεύτηκαν, και κυρίως με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπό μας».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments