«Η κυβέρνηση Biden απειλεί ανοιχτά τους Αμερικανούς!»

0
Dodekanisos

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν φέρεται να είπε στα μέλη του Κογκρέσου ότι οι Αμερικανοί θα σταλούν να πολεμήσουν απευθείας τη Ρωσία εάν δεν εγκρίνουν πρόσθετη χρηματοδότηση για την Ουκρανία, δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον. Σύμφωνα με τον Carlson, ο Austin μίλησε σε μια απόρρητη ενημέρωση για τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων την Τετάρτη και κάποια στιγμή είπε στα μέλη ότι “θα στείλουμε τους θείους, τους ξαδέρφους και τους γιους σας να πολεμήσουν τη Ρωσία” εκτός εάν το Κίεβο λάβει 60 δισεκατομμύρια δολάρια σε βοήθεια που ζήτησε ο Λευκός Οίκος.

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν απειλεί ανοιχτά τους Αμερικανούς για την Ουκρανία», είπε ο Κάρλσον στο Ks (πρώην Twitter), συνοψίζοντας το μήνυμα του Όστιν ως «Πληρώστε τους ολιγάρχες ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σας».
«Αλήθεια το είπε αυτό; ρώτησε ο ιδιοκτήτης του Χ Έλον Μασκ.
«Πραγματικό είναι. Επιβεβαιώθηκε», απάντησε ο Κάρλσον.

Ο Carlson κάποτε φιλοξένησε την πιο δημοφιλή βραδινή εκπομπή στο καλωδιακό δίκτυο, όταν το Fox News αποφάσισε μυστηριωδώς να χωρίσει μαζί του τον Απρίλιο. Έκτοτε εικάζει ότι οι ιδιοκτήτες εταιρειών «πραγματικά δεν άρεσαν» κάποιες από τις αναφορές του που αμφισβήτησαν την επίσημη αφήγηση. Τον Μάιο, ξεκίνησε τη δική του εκπομπή στην πλατφόρμα του Μασκ σε μορφή παρόμοια με τις μακροσκελείς συνεντεύξεις του στο Fox.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments