Αρχική Αθλητικά νέα Η ΚΠΡ νίκησε 4-2 την Γιουνάιτεντ σε φιλικό και το twitter δίνει...

Η ΚΠΡ νίκησε 4-2 την Γιουνάιτεντ σε φιλικό και το twitter δίνει ρεσιτάλ

0
Πηγή: sportbible.com
Dodekanisos

Η ΚΠΡ υποχρέωσε σε βαριά ήττα με 4-2 την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι». 

Μπορεί να είναι το δεύτερο μόλις φιλικό που έδωσε η Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν αναιρείται το γεγονός πως υπέστη βαριά «φιλική» ήττα. Κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Λίγες ώρες μάλιστα μετά την την επέκταση του συμβολαίου του με τους «μπέμπηδες».

Ο Νορβηγός τεχνικός επέλεξε την πιο δυνατή ομάδα με βάση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχε. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 3′ με τον Λίνγκαρντ. Για να ισοφαριστεί άμεσα σε 1-1 (Όστιν, 7′). Στην συνέχεια δέχθηκε τρία γκολ σε έξι λεπτά. Στο 53′ και 59′ από τον Λίντον Ντάικς. Και στο 58′ από τον Moses Odubajo. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει με τον Ελάνγκα (73′) στο τελικό 4-2. 

Όπως είπαμε μπορεί να ήταν μόλις το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, αλλά οι χρήστες του twitter δεν έχασαν την ευκαιρία. Ένας εξ αυτών χαρακτήρισε αστείο το γεγονός πως δέχθηκε τέσσερα γκολ την ημέρα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Σόλσκιερ.

Ενώ ένας άλλος θυμήθηκε το γκολ του Αγουέρο κόντρα στην ΚΠΡ. Συγκρίνοντας το τι είχε κάνει ο Αργεντινός με την φανέλα της Σίτι και τι έκανε η Γιουνάιτεντ.

Τέλος ένας άλλος δημοσίευσε σχόλιο που είχε πει ο Λουίς φαν Γκάαλ όταν ήταν προπονητής στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ολλανδός είχε παρομοιάσει την κακή εικόνα της ομάδας του λέγοντας πως είχε παίξει όπως η ΚΠΡ. 

Με πληροφορίες από: «Sportbible.com»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments